Lili Dün yoğun kanamayla hastaneye hattım bugün rahim azim kapalı ama bebek rahme baskı yapıyor ve rahmin incelmiş kendini dışarı atmaya çalışıyor dendi daha 18+3 üm tedavi uygulanıyor böyle bi durumla karşılaşıp iyileşen oldumu nolur yardım edin kafayı yicem dünden beri
Superfreshlerim Lili Allah şifalar versin, inşallah bir sıkıntı olmaz, bir fikrim yok, postunuz üstte kalsın diye yazdım
Seymanur0707 Lili allah şifa versin inşallah sıkıntısız atlatırsın 🌺 fikrim yok üstte kalsın diye yazdm🌺
Bsraakdmr Lili keşke bilgim olsaydı bu durumda paylaşsaydım sizinle fakat daha 9. Haftamdayım bende kahverengi lekelenmeyle gittim kan uyuşmazlığından imiş
Biryabanci1 Lili Bende öyleydim canım korkma sen korktukça minikte korkuyor ordaki ebe öyle demişti ☺️ geçecek sürekli yat.. Kanama azaldımı hiç
Lili Biryabanci1 evet sabaha nazaran sadece tuvaletten sonra silince çokkk açık renkte geliyor oda azcık
Biryabanci1 Lili İyi iyi canım duracaktır emin ol.. Eve gidince abartısız hiçbir iş yapma sadece tuvalete git. Oturma hep uzun yat veya uzan.