Islim123 Hanımlar 7+1 günlük hamileyim. Doktor herşey yolunda dedi. Benim mide bulantim vs bişeyim şimdilik yok. Sadece inanılmaz uykum var utanmasam hic yataktan çıkmayacağım. Ve 20 dk ayakta dursam bayılacakmış gibi his oluşuyor elim ayağım boşalıp başım dönüyor bu normal mi. Şimdiye kadar forumlarda bu helirtiye denk gelmedim. Günlük yaşantımı çok etkiliyor vu durum ev işi dahi çok zorlaniyorum yaparken.
Seda_123 Islim123 Uyku olması normal bendede öyle oluyordu 3 aya kadar ama baş dönmesi olmadı bende 22 haftalığım tansiyonum normal tansiyonunu ölçmediler mi canım sağlık ocağında ölçüyorlar kontrole çağırıyorlar kilona filanda bakıyorlar
Tusubasa Islim123 ilk 3 ay sadece uyudum neredeyse hiç uyanmadan ama kansizlik problemim yoktu hiç :) mide bulantin insallah olmaz ben ilk 3 ay sadece kustum ve uyudum normal belirtiler bunlar :)
El_mu Islim123 ben ilk hamile kaldığım zamanlar gözlerimi acamıyordum sabaha kadar uyumayan ben gece saat 10 en gec 11 de kafam düşerdi bence normal ama baş donmesi fenalaşma olayı tansıyondur oda suan bende var ama ben 35+2 yim
Badevehande Halsizlik normal kansızlık varsa oda etkiler. Her hamilelik gibi tansiyonun düşüyor istemsizce oda bitkin hissettirir
Islim123 Badevehande kan testi vs yapılsa 4 gün önce herşey normal bazı hamileliklerde olabilir dedi ama ben biraz endiselendm
Serapefe4 İlk hamileliğimde bnmde olmuştu gözlerim kararıp kulaklarım uğulduyordu bayılıcak gibi olurdum hemen yatıp uzanınca geçerdi. 2.hamileliğimde olmadı çok şükür
Islim123 Serapefe4 aynen uzanınca bişeyim yok ayakta kalınca veya bir iş yapınca oluyor elim ayağım tutmuyor sanki
Merveyrdm2303 Bende 27 haftadayım tansiyon yüzünden benzer şeyleri çok yaşadım. Ama doktoruma söylediğimde düşük tansiyonda ömrün uzun olur hiçcanını sıkma dedi 😂 yüksekten korkuyolarmış
Islim123 Merveyrdm2303 Allah yardımcımız olsun valla zor bir durummuş gerçekten yaşayınca anlıyor insan
Merveyrdm2303 Yalnız kalma ben 4 ayllıkken aniden gözüm kararınca karnımın üstüne düştüm şükür ki bi sorun olmadı ama korkuyorum. Çok sıvı almak sıcakta durmamak bu ikisi minimuma indiriyor.
Islim123 Seda_123 kendi doktorum baktı normal dedi ama sağlık ocağından hic bakmadılar csgirmadilarda
Denniz O ilk haftalar ölüyordum uyku diye bide çalışıyorum patronum ofisten çıktığı an ben küt gidiyordum sabahları sürüne sürüne geliyordum işe çok zor dönemdi tabi bende kansızlıkta var hamilelik sürecinde 2 kez kan aldım
Vera18 Islim123 normal canım gebelikte tansiyon düşüklüğü olabiliyor ilk 3 ay bende öyleydim. Normalde de tansiyon düşüklüğüm vardı kafamı kaldıramıyordum. Hala ara ara ayaga kalktıgımda uzun süre ayakta kaşdıgım da başım döner.