BhrBrfn Kızlar 31 haftalık hamıleyım ikı gundur afedersınız vajınamda dolgunluk hıssı var bebegjm cok hareketlı o hareket ettıkce nasıl dıyım bılmıyorum heran cıkcakmıs gbı hıssedıyorum .Ve sureklı tuvaletım varmıs gıbı.Karnımda asagıdamı banamı oylr gelyor bılmıyorum doktor kontrolum haftaya .Sızlerdede durum boylemı ???
Mr1517 BhrBrfn 36. Haftadayız hala aynı bendede dün eşime içimden birşey akıp gidicek gibi hissediyorum dedim artık çıkcakmış gibi 😂
gozdeak BhrBrfn bende de ayni canim 31 im bende sanki bisey akıp gidecekmiş gibi. gidiyorum lavaboya bisey yok ama 🤷🏼♀️
eliff33 BhrBrfn bende 31.haftadayım aynı şeyleri birebir yaşıyorum ve arada hafif sancılar oluyor doktora sorduğumda normal dedi birde hep kızımın tekmelerini aşağıda hissediyorum
Girlmom BhrBrfn bende De sürekli idrar gelmesi hissi çok baskı yapıyor bide vajinaya sanki saatlerdir idrarımı tutuyorum gibi
gozdeak BhrBrfn bası hareketlerini orfa hissediyorum bazılarını karnımda ama eskisi kadar yukarda değil
Rabiayyyy BhrBrfn bende 32 de bunların aynısını hissettim Bebek aşagı inmiş dedi nst de sancı çıkmayınca yatırmadı bi git bence celestone yaparız demişti sancı çıkarsa
Emelina Bende 30 haftalık hamileyim benimde baskım var yürüyünce de oluyor bazen tuvalete gitmeye korkuyorum
Sevda_gur Ayni dert bende de var 31+5 yürümekte zorlaniyorum bazen birden birsey bosalcakmis gibi his var birde toplanmalari hareketleri can yakmaya basladi sanki icimde deprem oluyor 😂