Cido23 Merhaba kızlar bebeğimizin cinsiyet i erkek olursa kayınvalidem rahmetli babasının ismi yaşar ismini koymak istiyor. Bende daha modern bir isim ve tek isim istiyordum ama onu kırmamak için 2. İsmine yaşar koyalım diye düşündüm ama o zaman bir anlamı kalmayacağını herkesin ilk isimle hitap edeceğini düşünüyor ısrar etmiyor koymam için ama istediğini biliyorum sizce ne yapmalıyım?
Ayse_Gul Cido23 vefat eden birinin isminin koyulması pek tasvir edilmiyor ayrıca kendi oğluna koysaymış o ismi sonuçta sizin çocuğunuz başkalarının müdahale etmesine izin vermemeniz lazım
[silindi] Cido23 Bebek sizin bebeğiniz kimsenin kalbi kırılmasın diye kendinizden ödün vermek zorunda değilsiniz. Bütün sıkıntıyı çeken anne olarak sizsiniz bir zahmet isim hakkı sizin olsun. Bence asla izin vermeyin derim..
Nur0653 Cido23 Tercih etmezdim ismin bir anlamıda yok bana göre koymak istersenizde tek koymayın bence
Susam05 Cido23 benimde kayınbabamın adı Yaşar. Benden böyle bi şey isteseler ben koymazdım🤔kırmak istememen güzel ama isim bu sonuçta eşin ve senin kararın önemli
Teacher42 Kendi oğluna koysaymış babasının ismini neden sizden böyle bir şey istiyor ki? İçinize sinmiyorsa koymayın bence.
Edanurrr @Cido23 ben koymazdım açıkçası. Kayınvalidemin babasını bırak eşimin babasının ismini bile koymam ben.
Ltfy Açıkçası çok saçma geliyor 3.kişilerin isimlere müdahale etmeleri 😤 benim babam vefat etti oğlum oluyor olsaydıda koymak istemezdim. Herkes babanın ismini koy erkek olursa dedi ama ben söyleyenlerin lafını ağzına tıktım iyi yada kötü buna anne ve baba karar vermeli Die düşünüyorum çünkü onlar bizim evlatlarımız daha şimdiden bazı kararlarda 3.kişilere söz hakkı verirsek önünü alamayız gibi geliyor 🤷🏻 tabi yinede karar sizin..