Cookie_the_pomy Merak ediyorum, su an 30 haftayız 28.hafta kontrolümüzden bu yana baş geliş olduğumuzu biliyoruz. Bebişler. Fikir değiştirip yeniden makat dönebiliyor mu? Başına gelen oldu mu?
Mavilianne Cookie_the_pomy 29. Haftada baş gelişi durdu bir daha dönmedi 37. Haftamdayım sancılarımı bekliyorum artık 🥰
Misskokulumm Cookie_the_pomy hiç belli olmaz canm benim 32 den bu yana baş aşağı 35.haftada doktorum bu saatten sonra dönemez demişti
Mucizem44 Cookie_the_pomy canım benim 28 den 35 e kadar makattı. 35. Haftada baş aşağı oldu. 36. Da tekrar makat gelişti. Şuan 37 nin içindeyim perşembe günü kontrolüm var bakalım sürekli değişiyor
Mr1517 Cookie_the_pomy Başından beri baş gelişti , hiç dönmedi 36. Haftanın sonunda kontrolüm var dönmez dedi ama bakalım 🙄
Kubra9595 Cookie_the_pomy 29. Haftada bebegim bas assagiydi suan 34+5 im bebegim hala yan döne biliyor cünkü bas assagi oldu zaman biliyorum hissediyorum 2. Gebeligim bu hayirlisiyla dogarlar ins
Serenaysmom Cookie_the_pomy evet dönebilir 36. Haftaya kadar baş gelişti 37 de döndü 😞 sımdı nasıl olcak bılmıyorum inş eski pozisyona geri döner
PnrGg Cookie_the_pomy 26 haftadan beri başı aşağıda. Şu an 35 olduk hala baş aşağı duruyor çok şükür değişmedi duruşunu😊 inşallah normal doğururuz hepimiz🙏
Zumram03 39haftaya kadar her hafta değişiyordu kızımın pozisyonu 39da tersti 40da dönmüştü Doğum pozisyonuna kendinizi sıkmayın dönebilir bebeğin keyfine kalmış ☺️