Nur178178 Yasemindemirr henüz cinsiyetimiz belli değil bulantılarım ve koku hassasiyetim azaldı ama hala iştahım açılmadı. Ağrılarım arttı özellikle sabahları karın ve kasık ağrısıyla uyanıyorum bende durumlar böyle 🤷🏻♀️☺️
Tuba_ Yasemindemirr çok rahat bir hamilelik geciriyorum maşallaah hiç hamile değilmişim gibi bazen korkuyorum birşeymi oldu diye🙈 biz çok şükür 11 haftada öğrendik cinsiyetimizi hala değişmedi yarın kontrolumuz var bakalım hayırlısı🤗
Nzziss Yasemindemirr 15+4 olduk biz😍 Yorulunca bazen çok hafif kasık ağrısı oluyor. Mide bulantım yok sadece çok erken uykum geliyor. Cinsiyeti önce kız denildi sonra erkek denildi bakalım yine değişecek mi?😅
tubaaayazgiii Perşembe günü gidicez doktora bakalım gösterirse öğrenicez inşallah bulantılarım gece olmaya başladı hala halsizlik var ağzımın tadı yok yediklerimden zevk alamıyorum bende durumlar böyle
Yasemindemirr Yaşadıklarınızın aynısı yaşıyorum şuan,salı günü gittim doktora eli kolu ayaklari oynuyor hic durmuyor ama inat etti arkasını dönüp göstermedi kendini😂