Melike37 Deletedmom00170 dur bakslım kuzum bazen o hayaletler 1 hafta gıdıyor ben atmıstım sana resım görmedınmı koyularda vardı hayaletle ama gec buldum 😊 sabırlı ol kuzucum bulcaz ınsallah ♥️
roseee Deletedmom00170 cnm ben de yumurtlama tembelliği var olgunlaşmıyo onun için klomen kullanıyorum doktor takibinde 3 doz a çıkmıştık bu ay yumruta 13 mm e kadar büyüdü sonra büyümedi . Bu ay regl olursam 4 doza çıkaracak yine büyümezse çatlatma iğnesi
Melike37 roseee evet kuzum silikleşiyor ama yumurtlamayı buluncada hergun test yap çok silikleşince bırak test yapmayı gün saymaya başla ama bu aralardada iştediğin kadar gene ilişkiye gırebılırsın kuzum 4 5 günden harıc yanı sayımın içinde 😁
Melike37 Yello gaz olabılır kuzum adet te olabılırsın anlamadımkı ya bı evde test yap istersen kuzucum kendını herseye hazırla ♥️
Yello Deletedmom00170 kuzum ben bu testlerı adetın 8. Gununden yapmaya basladım ve hep koyuydu 17. Gun silik gıbıydı ama cok degıl bılmıyorm kafam karıstı akıntım devam edıyo
Deletedmom00170 Yello bekle kuzum😚 gecikmeyi bekle bundan sonra iznin olursa seni de hep ovülasyon yaptigimda etiketlemek isterim 😚😚😚🤗🤗🤗