Melike37 Deletedmom00170 kız görsun aman 😁 sorarsa bişey değil dersın geçer gider sonuçta evlısın kuzum😊♥️
Deletedmom00170 Melike37 ama ben utanırım kii ama neymiş bende merak ettim araştırcam yolda buldum diyim bari
Melike37 Deletedmom00170 ınanmaz bence ona 🤷♀️ Kapıda buldum merak ettım neymış bakım de biri sorar dıye atmadım de uydur kuzu😁
Deletedmom00170 Melike37 sordu neydi o dedi doğm kontrol gibi birşey dedi uok gebelik dedm dondu kaldı hamile misin dedi yok dedim meraktan dedim merak etmene çok şaştım dedi baya bir şaştı 🤣🤣🤣
Deletedmom00170 Melike37 gençsin merak edersin dedi önce sonra da böylebi konuşma geçti bende hep yakalanirim ya dedim atsaydın çöpe dedi bornozun cebine koymasaydin dedi çöpe atsaydin çöpe bakmazdım dedi öyle bi şok geçirdi
Melike37 Deletedmom00170 bosver daha üstüne düşme konunun kendi evine geçince daha rahat yaparsın kuzu idare et kuzucum sıvıyı kes yavas yavaş ♥️ Kız bende uykudan gözümü alamıyorum ya koca işe gidiyor tekrar yatıyorum zor gözlerımı acıyorum bıde öğleden sonra da uyuyorum
Melike37 Deletedmom00170 kız valla 2 3 gundur felaketım ya gözlerim kalkmıyor akşam 11 olsun uykum gelıyor
Melike37 Deletedmom00170 koyulaşmasa bile bişey olmaz bekle kuzu ama azda olsa koyulaşır zamanı varsa yumurtlamaya
Betulsna Deletedmom00170 cnm eşim rahatsız biraz fazla giremedim o yüzden hiç bişeyden haberim yok. Şimdide hastaneye gidicez😔
Deletedmom00170 Betulsna ayyy geçmiş olsun 😚😚😚kuzucum müsait bir zamanda bugunku testime de bakarsin dünku bu bugünde yaptım attim hangisi daha koyu sonra bakar söylersin bana😚😚😚