Smyraa_06 Merve5467 normal kadın doğuma sıra aldım muayne oldum sıra istedim detaylı için özele git dediler vermediler
Alisalpa Denizay aynen öyle. Telefonda hepsini vereceklerini söylediler bir gittim renksiz ultrasonla baktı ve yüz fotoğrafıda yoktu. Konak hastanesine gittim hem renkli gördüm hem fotoğrafını aldım
Denizay Alisalpa ben iki kere para vermek istemedim. Nasip değilmiş. Ama Beyhekim’e verdigim para da helal olmasın yani öyle üzüldüm
2354 Ttugcee canım normal Doğum düşünüyorsan Konak hastanesine gitme bence bütün doktorları mı sezeryan yapar hepsi sezeryan diyor direkt hatta son zamana kadar normal diyip hop 38 de sezeryana geçiyorlar 😬🤷🏻♀️
Ttugcee Merve5467 ben bugün araştırma hastanesine gittim 15 haftalık hamileyim doktor doğum evinden ultrason için randevu al dedi gittim ve aralığın 27sine randevu verdi😡 o da en erken randevuymus
Hilal_celik54 Valla ben konak hastanesi ilknur hanıma gidiyorum sağolsun çok güzel bakıyor biz sormadan herşeyi anlatıyor iki gün önce gittim 16. Haftam da 4d ultrasonla baktı ve resimde verdi sadece muayne parası vermiştim diyeceğim o ki allah razı olsun doktorumdan çok memnunum ona gidebilirsin
Merve5467 Hilal_celik54 kesilikle katılıyorum cok memnunum kendisinden sagolsun cok ilgili güleryüzlü.bugun kızımı gormeye gidicem bakalim 🥰insallaj hersey yolundadir
Neslihan54 Samar da yaptırdım bende detaylı ultrasonu yarim saaten fazla sürdü resim ve cd verdiler çok ilgiliydi doktor 290 tl ydi ücreti
Gmzli21 Dogum evine gidip ultrason bölümüne gidiyorsun direk ordan randevu istiyosun valla ben 1-2 ay önce randevun al dedi doktorum gittim Bna ekimin sonuna verdiler yani ozaman 33 haftalik fln olmus olacaktim sanirim doktorum olmaz cok gec dedi oyle duruyor randevu kagidim elimde ben baska yerde baktirdim