aysenurozdemirr Kızlar 17.haftadayım doktorum magnezyum vitamini yazdı, siz kaçıncı haftada başladınız içmeye🧐
sinemsepci aysenurozdemirr ben 3.ayıma kadar folik asit aldım. 3.ayımdan sonra doktorum omega3 ve bir kaç tane vitamin içeren ilaç vermişti. Onun içinde magnezyumda vardı canım
Minikmucizem_ aysenurozdemirr bende 17 de basladim ama bacak agrisi sikayetimden sonra verdi doktorum
mnli aysenurozdemirr ben de bacak kasılması şikayetim olduğunu söyledim o zaman verdi uyurken kramp giriyordu ama suda eriyen cinsten düzenli içemiyorum midem bulanıyor kramp girince iki üç gün içiyorum iyileşince bırakıyorum 😂 her gün soda içmeye çalışıyorum inşallah işe yarıyordur. Biraz gezince dışarı çıkıp ayakta kalınca genelde o gece kramp giriyor
aysenurozdemirr sinemsepci bende şuan pregnom marka vitamin+folik asit içeren bir hap içiyorum, birde demir hapı ve magnezyum alıyorum yarasın bebişlerimize😍😍
aysenurozdemirr mnli çok kötü tadı yaa hiç sevemedim bende😂 ama mecbur içicem, ben birde skolyoz ameliyati oldum platin var sirtimda o yuzden bel, sirt ve kas agrilarim cok oluyor insallah iyi gelir biraz🥺
NeslisahGamze Bende 17. Haftamda başladım canım magnezyum ve kalsiyum ilacına 8. Aya kadar içecekmişim.
NeslisahGamze aysenurozdemirr yok canım benimki suda eritilenden değil, osteocare adı, çok büyük ama bende yutmada sorun yaşıyorum😊
Ozge3747 aysenurozdemirr 16. Haftamda başladım hala kullanıyorum bu Cuma kesmemi istedi artık 34. Haftadayım bu arada
Deletedmom2 aysenurozdemirr 12. Haftamdan beri kullanıyorum son iki haftam günde ikiye çıkardı magnezyum ihmal edilmemeli bence bel ağrısı kramp kasılma için mutlaka kullanılmalı
YDE aysenurozdemirr ben 12. Haftada multivitamin kullanmaya başladım ardından 15.haftada hem magnezyum-kalsiyum hem de demir ilacına başladım. Magnezyumdan sonra kramplarım azaldı çok iyi geldi açıkcası 😊
Turna20 aysenurozdemirr ben baş ağrılarım çok olduğu için kullanıyorum maşallah şeytan kulağına kurşun 14. Haftamda başladım sanırım kullandığımdan beri başım ağrımıyor 🧿
Celins_ aysenurozdemirr 25. Haftamda başladım ara ara kalça kemiklerim ağrıdığı için suda eritilenden yazdi doktorum 😊
Thrmt_19 aysenurozdemirr 22. Haftada verdi doktor benim sikayetlerimden dolayi. kramplarim baslamisti magnezyum verdi