Hapyymommerve Arkadaşlar 38 +0 kontrole geldim 2 santim açıklık ve sancım çıktı, doktor bebeğin çok aşağıda olduğunu ve yatışımın yapılması gerektiğini az bi suni sancıyla destekleyeceklerini söyledi, eşim eşyalarımı almaya gitti 🤗 Dualarınızı esirgemeyin çok ihtiyacımız var oğlumun ve benim, şimdiden dua eden herkesten Allah razı olsun😊 ❤️
35ebruada Hapyymommerve Gözünüz aydın olsun inşallah Allah bir çırpıda kurtarsın bi an önce kucağınıza alın inşallah darısı hepimize 🤲🏻❣️💐
Hapyymommerve mamyfat93 Rabbim beni ve hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah canım 😊
Rukenservet Hapyymommerve Allah yardımcın oldun canım sağ Salim bir avazda kurtul bebişini kucağına al darısı benim kontrol yatın başıma 😀
Hapyymommerve Bebektsk tgbasltan aslikls3 1ogrencianne nasılsın Rukenservet hepinizden Allah razı olsun 😊
1ogrencianne Hapyymommerve Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. İnşAllah bir an evvel doğar bebişin uğraştırmaz seni. Darısı bizim başımıza. 🙏🏻😇