A_y Merhaba anneler :) Ankara GATA da Doğum yapan kontrollere giden var mı ? Yada önerebileceğiniz devlet hastanesi?
Suheyla19A A_y ben bi kac gebelik disinda kadin doguma gittim guzel ilgilendiler cevremden de duydugum kadariyla memnun olan cok kisi var dogum hanesi felan temiz tek kisilikmis bende 11+3 um oraya randevu aldim ilk defa gitcem memnun kalirsam devam etcem
Nuraslanklc A_y ankara şehir hastanesi ni önerebilirim hep öneriyordum artık daha çok öneriyorum zekai tahir oraya taşındı çok daha iyi oldu😌
ponciklerin_annesi A_y Etlik zubeyde ye gidiyordum simdi yenikente tasindim hangi hastaneye gitcem bilmiyorum 😔
Aynurnaz Ankara tip fakültesine gidiyorum yakınlarım orda yaptılar doğumunu bende memnunum şimdilik doğumu güzel dediler 19.haftadan sonra almıyorlar randevuyla gidiyorsun
Nuraslanklc A_y keçiörenden bile direk sefer başlatıldı😅uzağa dahi ulaşımı kolaylaştırdılar hastane sayesinde
Bushuz A_y cqnim dun sehir hastanesine gittim ama doktorumdan memnun kalamadim o yuzden ozele gidicem