Es65 37+1 haftalık hamileyim sabahtan beri karnıma ara ara ağrılar giriyor uyandıktan sonra çamaşırımda çok açık kahverengi leke vardı ilk gebeliğim hiç bilmiyorum acaba doğummu yaklaşıyo.. 🙁
Mavilianne Es65 Kahverengi leke nişan olabilir canım. Sancılarını takip et mutlaka düzenli mi ona bak 🥰
nartanemm şancı aralarını takip et canım sanırım nisanın gelmiş kontrol et sürekli bakalım bizde 37.6 dayız doğumun yakın belliki dua et bizede ❤❤
Es65 nartanemm ay Allah yardımcımız olsun inşallah evlatlarımızı sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah 🤲🏻
Es65 nartanemm valla bidaha lekelenme oldu bu sefer daha koyu heralde artık nişan bu sancılar devam ediyo ama sadece karın ve kasıkta iki üç dkkda bir gidip geliyo
Es65 Mavilianne son bi saattir düzene girmiş durumda ama öyle aşırı bi Ağrı değil bide sadece kasık ve karında oluyo belimde Yok
nartanemm Es65 nisan demekki yarına kadar bebeğin kollarında desene hadi hayırlı doğumların olsun allah bir sancida kurtarsın seni 🌺🌺
Es65 Mavilianne eh işte idare ediyorum hafif ağrım var bakalım belki taburcu ederler beni bugün hayırlısı olsun sadece tek sıkıntı bebeğim meme tutmuyo daha doğrusu meme ucum içe batık tutamıyo nolcak bilmiyorum 🙁
Es65 Mavilianne sorma normal olacakken bebeğim kanala inmemiş sıkışıp kalmış orda sezaryen olduk mecbur 🙁
Mavilianne Es65 Olsun canım hayırlısıyla aldın ya kucağına darısı bana sağlıkla büyüsün bahtı güzel olsun inşaAllah ♥️