cansn99 Birkucukumut aynen canim ya icim sisti bekleyemiyorummmm yarin 35.hafta tamamlaniyo https://imgyukle.com/i/o6V4iN Tertemiz delirdim uygulamayida indirdim ama gozum doymuyo😂😂
Ozlem2634 Tezcan31 evet bıttı baya onceden bıtırdık ıkız olunca doktor erken dogum olabılır demıstı acıkcası bız bu zamanı gormeyı bıle beklemıyorduk bu korkularla ptesı gecesı uyunmaz galıba😁 sız az cok hazırlıklısınızdır ne olup bıtıcegıne
eslemalt123 Birkucukumut aynı cnm 3 ekim insAllah sag salim kucagina alirsin rabbim kucagina koysun yavrucugu
Birkucukumut eslemalt123 amin canım insallah hepımızın yavrusunu rabbım kımsenın kucagını bos koymasın❤
Karanfilli Evet kızlar bende Ekim annesi olacağım inşallah gecen hafta gittiğimde 33 haftalık tı ve oluşum 2700 gramdı şimdi 35. 6 günlüğüm ama doktorum bir hafta önden gidiyorsun diyo yani ona göre 37 olacağım salı günü kontrolüm var ve nstye gireceğim bakalım sezeryan için gün vericek inşallah ve kızlar bazı bebişler son zamanlarda kilo alıyor bol meyve ve sabahları yumurta ceviz ve kuru bakliyatlar bebişe kilo aldırıyor ben iki haftada 700 gram aldığımı biliyorum