Merhaba kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun..Malesef bende aynı durumdayım. 10 yıl sonra tüp bebekle hamile kalabildim diye içim içime sığmıyorken 10. Haftada dr tarama testleri kesin sonuç vermiyor nifty testi yapalım dedi ve malesef 1 hafta sonrasında gelen sonuç trizomi 18 di binde bir görünen döllenme aşamasında oluşan bir sorun dedi 11+4 de girdigim detaylı usg de malesef sonuç doğrulandı bebek ödem toplamıştı kısa sürede anne karnında kalbi duracak bu ödeme fazla dayanamaz dendi..Yinede içimiz rahat etsin diye cvs yapılacak bebeğin kordonundan sıvı alınacak.Sonrasinda ise suni sanci ile dusuk bir nevi doğum yapacağım.. Heleki doğum yapıp eve eli boş gelme fikri kahrediyor benii. Doğum yapmaktan ise çok ama çok korkuyorum ..Eşimle benim genetik testlerimiz önceden yapılmıştı ve temiz çıkmıştı..Şimdi tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyolarım var ama ben çok korkuyorum ya yeniden olursa diye . Bir dr embriyoyu genetiğe gönderelim dedi diğeri gerek yok bu genetik sorun değil tamamen tesadüf bölünme aşamasında olmuş dedi.. Aynı durumu yaşayıp sonrasında sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim