Sonay Happy ben 13 haftalıkken minik dalgalanma şeklinde hissediyorum bazen sağ bazen sol tarafımda genellikle. Ilk tekme için biraz beklemek Şart tabi 18. Haftadan sonra ☺
Ozgefe Sonay şuan kaç haftalıksın canım biz 15+5 olduk çok net hissediyorum artık yerinde durmuyo maşallah 😍
Sonay Ozgefe 15 hafta olduk bugün bende hissediyorum net olarak ama tekme şeklinde değil. Buaralar pek hareket etmiyo neden ki acaba 😏
Happy Sonay valla bende sabırsızlıkla bekliyorum 1. Gebelikte kaçıncı haftada hissettim hiç bilmiyorum ama 17 hafta olduk hissediyim artık 🙏🏻
Sonay Happy 4 aylıktı oğlum 16. Haftadan sonra hissettim . Cinsiyet belli mi sizin ? Ikinci gebelikte çabuk hissediliyor Muş ?😏
Sonay Happy yok oyle değil benim kasık kısmımda sağ sol tarafta sertleşme oluyo dalgalanma şeklinde sağa gidiyo sola gidiyo . O senin Dediğin Bağırsak hareketidir ☺
Happy Sonay bende öyle duydum 2. Gebelikte çabuk hissedilir diye ama umarım bu haftalarda hissetmeye başlarım cinsiyet erkek 💙💙
seymos Sonay benim 13. hafta bir haftadır çok.nadir iki kere fln kayma gibi biseyler hissediyorum 😃 uykudan uyanınca oldu iki kere dinlenirken bir kere oldu bebek sandım ama olabilir mi ki?
Happy seymos bende 13. Haftamda aynen öyle kayma gibi hissettim dr bagırsak hareketleri mümkün deyil bu hafta dedi bana
Sonay seymos olabilir cnm aynen bende Öyleyim dalgalanma şeklinde kayıyo gibi 13 haftadan itibaren hissettim