Kleopatra Kızlar 38+5 bu sabah suyum geldi halada akıyor yatış yapıldı kimsem Yok eşimide içeri almıyorlar çok korkuyorum panik atağım var lütfen dua edin şehir hastanesine geldim
Annesininaminesi Kleopatra canım hepimizin beklediği gün gelmiş çatmış sende huzurlu ol rahat ol inşAllah meleğin geliyor sağ Salim olsun inşAllah dua et 🤲🏻💕darısı bize olsun 😇
Anneyimki Korkma dua et. Güzel yüzlü melegini görmeye saatker kaldı öyle düşünnn. Bi avazda kurtl inşslllahhh🎈🤗
Sevda48 Rabbim yardımcın olsun inşallah darısı bana bizde 38+5 haftalığız rabbim bı avazda kurtarsın inşallah içini sıkma dua oku bol bol🤗
Minedy Korkmaaaa öyle ya da böyle bu bebek doğacak. Yanında kimsenin olmaması seni strese sokmasın. Senin gibi tek başına birçok kadın var. Bu doğum gerçekleşecek ve sen bunu kendin ve bebeğin için en keyifli hale getirmeye bak lütfen. Asma yüzünü gülümseki tüm vücudun gevşesin rahatlasın kolay bi doğum olsun. Su gibi akıp giden bi doğumun olur inşallah 😍
Minedy Hem eşini ya da bi yakınını yanına alsalar, şahsen ben olsam sürekli nazlanırım acıyo ağrıyo bilmem ne diye, ama tem başıma olsam ağrıya acıya değil bebeğime odaklanırım. Güzel düşün. 😍😇