Superfreshlerim Kelebek7 bu hafta 21. Haftam bel ağrısı eklendi🙈bazen kasık çok şükür dayanılmaz bir ağrım yok inşallah böyle böyle sağlıkla vakti gelince bebeklerimize kavuşuruz
Asrinayaz Kelebek7 bnde mart 1 gözüküyor 16+3 günlüğüz bulantı ve kusmaya tam gaz devam 🤣 ağrım vs yok çok şükür cnm bakalımilerleyen zmnlarda ne olacak 🤰🏼
Dilos10 Merhaba bende şubat annesiyim Allah nasip ederse, Karnıma bi anda bi ağrı saplanıyo bebek sanki sığamıyo gibi içerde o anda rahmime baskı oluyo ve yürüyemiyorum o anda herkes erken doğum riski olabilir diyo bende çok hareketli birisiyim. Daha doktoruma danışmadım bunu. Sizde de böyle oluyo mu acaba?
Kelebek7 Dilos10 bende sırt kasık karın mide agrıları oluyo Arada kaç haftalıksın buda Rahim büyüdügu icin oluyo Muş
Kelebek7 Superfreshlerim amın ınsallah rabbım o günleri göstersin ınsallah bende 19 haftalık Benm de agrılarım oluyo uzanınca geçıyor Şükür
Superfreshlerim Kelebek7 ben riskli gebelik olduğu için hep yatıyorum, bi yemek yapıyorum o da dinlene dinlene ne yapacağımı unutuyorum🙈
ozlemkaramann Merhaba 👋 🐞 Bende şuanda 2 mart annesi görünüyorum 😍🥰ama bakalım şubat mı mart mi olacağız onu doğum yaklaştıkça anlayacağız. 16 haftadayim 🥔 büyüklüğündeyiz şuanda gayet iyiyiz mide bulantısı ağrı VS yok şimdilik 🥰inşallah böyle devam eder 🥰
Berrygurumi Ağrılarım ara ara kıvılcım gibi oluyor karnımda, ben ağırlaşmaya başladım hareketler gönülün büyümedi ile kısıtlanmaya başladı bir de uykum çok gelmeye başladı , dün dizimi bile izleyemedim uyuya kalmışım, ama sabahın köründe açlıktan uyanmam her gün gibi standart ,, nasip olursa Şubat 10 normal Doğum zamanın ama bakalım bıdık beklerse ☺️
Berrygurumi Hayat mide bulantısını 2 ay çektim annemin yanına gittim evime bile gelemedim koca 2 ay ağız üstü yattım mahvoldum ama değiyor bebeğim için gerileye ☺️😘
Berrygurumi Superfreshlerim Rabbim yardımcın olsun inşallah bu günleri gülümseyerek hatırlarsın inşallah Bebişi kucağına alınca 👼🏻