Meltemkd Baloglum93 Bende o haftalarda gitmeye karar verdim erkenden gidip uzulmeye gerek yok.. Tebrik ederim senide💙
Sumeyye_g Meltemkd Sakın strese sokma stres en büyük düşman insana bekle sabırlı ol kanamam ağrın yoksa merak etme dinlen bende 6+2 ydi galiba O zaman gördüm arkadaşım 7 de gördü başkası 8 de gördü merak etme rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Meltemkd Sumeyye_g Haklisin canim kanama filan yok cok sukur. Doktorun gazabina ugradim birazda evham yaptim.. Sanada tesekkur ederim💙☺
Deletedmom2224 Meltemkd ilk gebelikler de hep öyle oluyor her an Bi endişe 😊 rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲🏻💕
[silindi] Meltemkd hiç stres yapma bende 5+5 de karından keseyi görmüştüm ama bebek gözükmemişti 2 hafta sonra tekrar gittiğimde bebekde kalp atışlarında vardı bunlar kadından kadına değişen şeyler sakın sıkıntı yapma
little_mom_141 Canım bende aynı durumu yaşadım. Kendimi çok fazla kasıyordum heyecanlanıyordum bebeğim gözükmüyordu. Derin nefesler alıp rahatlamaya çalış ultrasonla bakılırken. Gözünü açtığında yine sakin kalmaya devam et. Benim 8. Haftada kalp atışı duyuldu. Hepsi benim gerginliğim yüzümden. Şimdi 14 haftalık olduk çok şükür. Sende canını sıkma rahat ol 🤗
Meltemkd little_mom_141 Yorumlardan da anlasildigi uzere bir sonraki kontrolde 7 yada 8.haftamda olsam daha iyi olcak sanirim☺☺
Zuhal_19 Meltemkd ben de keseyi gördüm kalp atışı yok dediler kürtaj dediler 6+3 de gelişmemiş dediler üç gün sonra başka doktora gttim bebek 6+6 Ken vajinalultrason la kalp atışını duydum fakat bebek 5+5 Di yani geç döllenme ymis hersy nasip kısmet şuan bebeğim 28 hafta darısı başına
Meltemkd Zuhal_19 Ay inanmiyorum ya kime inanip guvenicez biz. Nasil olur yani biri kalp atisi yok kurtaj yapalim derken digeri kalp atisinin oldugunu soyluyor.. Gercekten yazik iyi ki farkli bi doktora daha gorunmussunuz bos yere senide strese sokup uzmusler 🙏 saglikli ve uzun omur diliyorum bebegine💙
Zynpbanu Meltemkd ben bekledim beni normalde altı haftalikken cagirmisti. Hem biraz buyusun dedim, hem kalp atisini kesin duyalim dedim gec gittim. Zaten allah korusun kotu bisey olacaksa kanama olacagi icin cok fazla dusmedim meraklanmadim.
Meltemkd Zynpbanu Haklisin bende buna karar verdim artik. Erkenden gitmicem birdaha azcik daha zaman gecsin🙏
Meltemkd Mevr Cok tesekkur ederim insallah bende kalp atislarini duydugum bebegi gordugum gunlere gelirim bian once☺
Mevr Meltemkd ben de senin gibiydim bak şimdi 19 hafta bitmek üzere bir gün bi bakıcaz bebişler kucağımızda 😍 hamilelikte sabretmek çok zor seni çok iyi anlıyorum 🤗
Suunaa Meltemkd canım o nasıl bir doktor senı ne biçim strese sokmus. Baska bir doktora daha git sen hem için rahatlar henuz goremesende. Stres yapma
Meltemkd Suunaa Bir iki hafta daha bekleyip farkli bi doktora gitmeye karar verdim canim, stresi bi kenara biraktim☺🙏💙
Meltemkd Pembepanjur Senin doktorunda benimkisinden farki yokmus resmen.. Insani durduk yere strese sokmaya bayiliyorlar.. Neyse ki icim suan daha rahat bu haftalarda gorulmesi zaten zor bi ihtimalmis ben yanlis biliyormusum💙 o yuzden az daha sabir:)