Rzlgln534 valla 3 ay oldu doğum yapalı hiç korkuttukları gibi olmadı 10da hastaneye yattışım yapıldı 4 cm ile hazırlık vs suni sancı verdiler 12ye kadar rahattım saten saat 2ye kadar biraz suni sancı zorladı ama sıcak suyun altından çıkmadım nst dışında sonra hem yürümem için hemde doktorum kontrol etsin diye doğum haneye gittik 14:05te Bana ıkınma hissi gelmeye başladı 9 cm açıklık vardı 2 kere kafası yerleşsin diye ıkındım ıkınmak önemli çeneni göğsüne yaslayıp derin bir nefes alıp nefesini bırakmadan tüm gücünle itmen lazım denildiği gibi yaptım 2. ıkınmamda kafası yerleşti doktorum uyuşturup epizyotomi açtı hiç birşey hissetmedim şaka yapmıyorum 14:08de 3kg bebişim 3. Ikınmamda af edersin ama direk doktorun suratına fırladı nasıl ıkındıysam artık tek seferde çıkıverdi bumuymuş normal doğum doğum diye korkuttukları dedim 3 dakikada doğurdum 2 dikişim vardı onuda dikerken hissetmedim sadece hafif gıdıklandım 😁 bebişin eşi geldi, dikişim yapıldı minik sıpamın muayenesi vs bitti kucağıma aldım yürüyerek gittim odama 😊 çok stres yapma yani Allah bir kolaylığını veriyor 😁