Duygu_lu Evet canlarım 16/09/2019 saat:17.30 Kavuştuk oğlumla şimdi yanımda kilo:3.020 gram boy:48 cm aynı bir Fındık 🤗 şükür Rabbime Harika bir Doğum geçirdim hiç korkulacak bir şey değilmiş gerçekten Doğum gülerek geçti sonra uyuşukluk gectıkten sonra başladı tabi sezeryan yeri acımaya oturmak kalkmak şu an çok zor ama alışıcaz iyileşicez inşallah henüz sütüm hiç uok Tutturuyorum ama mecburen mama takviyesi yapıyoruz yarın evimize taburcu olucaz inşallah bir an önce eve gitmek istiyor insan gerçekten hastenede çok sıkılıyor o yaptıklarım aldıklarım giyerim dediklerim hiç birime giyilmiyor 😂 anca düşüyor insan canının derdine Allah sizlerde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah size birşey söyliyeyim mi 🤦🏻♀️ Çok güzel kokuyorlar 🥰
Pembepanjur Duygu_lu ne güzel ne güzel maşallah 🧿 Cok büyük tebrikler . 🎉🎊🎈 Allah ım hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun .
Ozgehasan Duygu_lu sutum yok diye emzirmeyi bırakma canım emdikce gelir inşallah🙏 hayırlı olsun Rabbim acı gününü göstermesin inşallah bence de cennet kokuyorlar resmen❤😊