Meryem_29
Mrb bende doğurdum sağ salim demek istiyorum banada nasip oldu doğum hikayemi yazmak.Gelelim doğum hikayeme
Benimde eşiminde 2.evliligi benim ilk evliliğimden 11 yaşında bir kızım ve 8 yaşında bir oğlum var eşimin ise ilk bebeği çok istedik bir bebeğimiz olsun ve Allah'ım nasipte etti ilk 4.5 ay mide bulantısı iştahsızlık ve kabızlık sorunu ile geçti son aylar ise biraz daha rahattı 20.haftalarda bebeğe giden kanda çentikleme sorunu ile karşılaştım fakat 30.haftada düzeldi sonra 32.haftada erken doğum riskine karşı hastane yattım çok erken gelmek istedi oğlum ama doktorumunda gayreti ile önüne geçtik 34.haftada ciğer geliştirici iğne oldum 2 doz ve 1 hafta daha tutabildik içerde bugün o büyük gunmus evde geceden başlayan bir bel ağrısı ve kasıkta adet ağrısı gibi ağrı başladı benim 3.dogumumdu ama oncekilerde sezeryan di bu da sezeryan olacakti oyuzden dayanabildigim kadar günümü doldurmak istemiştim eşim ve çocuklarım o kadar heyecanliydi ki artık onlarda sabirsizlaniyordu rüyamda da günlerden pazartesi günü doğum yapacağımı görmüştüm ve eşime anlattığım da inanmadı bugün saat 3gibi ağrılarim arttı ve az az da akıntı şeklinde suyum geldi doktorumu aradım hemen gelin dedi tabi ben hemen duş aldım ve eşime çantaları al bu kez doğum olacak dedim eşim inanamadi acele acele aldi eşyaları hastaneye geldik 😊ben zor yuruyorum tabi hemen doktorun odasına girdik muayene etti ve suyum azalmış sonra çatı muayenesi yapacaktı ki benim kanamam gelmiş pembemsi bir leke dedi doğum baslamiss hemen yatisim yapildi ve sezeryan olacağım için saat beklendi eşim tabi o sırada herkese haber vermiş annemler çocuklarım hepsi yanımdaydı saolsunlar hem sevincliydik hem tedirdin çünkü 2.5hafta önce geliyordu oğlumuz ve kuvozde kalma durumu da vardı neyse ben ağlayarak doğuma gittim eşimde elimi hiç bırakmadı canım benim 🙏saat 21.25 de oğlum dünyaya merhaba dedi biraz kesik kesik ağladı erken doğdugu için 1 saat yenidoğan ünitesinde kaldı ve çok şükür bir sorun olmadığı için odama yanıma geldi okadar minik ki 2.570 gram ve 48 cm doğdu minicik ama mücadeleci bir oğlum oldu Allah'ım herkesin yardımcısı olsun bebislerinizi sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin okadr güzel bir duygu ki kelimelerle tarifi zor♥️🙏