Aleyyynavefa Sayalcan iki gun sonra gidicem kontrole canim mutlaka hatirlaticam nolur nolmaz sonucta , cok tesekkurler 💕
Aleyyynavefa Kerem_alyadua dogumunuz 1 hafta sonra olacaksa 37.hafta erken bir dogum tarihi degil aslinda bir sorun mu var bebekte veya gelisim geriligi mi var neden ciger gelistirici yapacaklarmis ?
Kerem_alyadua Aleyyynavefa hayır gelişimi bir hafta önden gidyr ilk doğumda gebelik zehirlemmesi yasamıstm şimdide ara ara cıkmaya basladı birde ben istedim doktrda sorn olmayacagını söyledi o yuzden yani
Badevehande Benim erkek kardeşim 34 haftalıkken doğmuş küvözde bile kalmamış 2 kilo 100 gram civarı birşeymiş
haticeebade Arkadasıma 36 da da vurdular o igneyi 37 haftalıkta doğurdu.erken doğum riskin varsa mutlaka o iğneyi vurdurt.2 hafta ileriye taşıyor bebegin gelişimini küveze girmez akciğeri olgunlaşmış olur.Allahım herkesi kavustursun yavrusuna🙏🤲
Aleyyynavefa haticeebade aynen canim gercekten de faydasi cokmus soyleyecegim doktoruma ... cok tesekkurler amin Allah hepimize saglikla versin 💕