Hakbas2020 Kızlar ben 22 haftalık hamileyim ve ara ara başım ağrıyo sizce bunun cinsiyetle alakası olabilir mi? Çevremdekiler erkek bebeğe hamilelerde baş ağrısı olabileceğini söylüyor da 🤔🙄
Elifikraveannesi Hakbas2020 alakası yok canım. Hamilelikte olur. 34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kız çocuğum olcak. Baş ağrısından ölüyorum 1 haftadır.
Ebrucukk Hakbas2020 senin haftalarinda bendede oluyodu ama inanilmaz felaketti ensemden gozlerime kadar sario zonkluodu ayyy cok kotu gunlerdi 1 ay surdu benim acillik oluodum erkekti bebegim ama tesaduftur heraldd 😁
Hakbas2020 Elifikraveannesi bencede alakası yoktur da koca karı söylentileri 20. Haftalarda da oluyo muydu peki?
Oglusum89 Hakbas2020 oğlum olcak nasipse ama bunun erkek kızla alakası yok bence hormnlar ve bunye meselesı 😊
Ebrucukk Hakbas2020 😍bilmem bende ilk defa burda duydum hic duymamistim daha once senin icinden ne gecio cinsiyet 🤗
Hakbas2020 Ebrucukk cinsiyetimiz belli dr erkek dedi ama çok ilginçtir ki inanmak gelmiyo içimden yaa yine de sağlıklı sıhhatli olsun tabiiki hayırlısı .. 3 erkek annesi olcam nasipse ..
Ebrucukk Hakbas2020 ayy pardon ya 22 haftalik ddmissin zaten uyku halime ver anlayamadim 😁yaa maşallah Allah analı babali buyutsun buda kiz olsaymis iyiymis ama napalim saglikli olsunda artik 🙏😍
Hakbas2020 Ebrucukk Ben hamileliğimin başından beri hep hayırlısı dedim kız bebek hakkımda hayırlı olsaydı ztn olurdu demek değilmiş Rabbim bilir biz bilemeyiz 🤲🏻 Sağlıklı eli ayağı düzgün olsun hayırlısı olsun 🤲🏻