Ekimmeselesi Hanımlar 23. Haftamdan bu yana şu an 36+3 oldum doktorum bebeğin iri olduğunu söylüyordu bugün kontrolüm vardı bebek 2900 Doğuma kadar muhtemelen en az 3300 olur dedi. Normal bebek Doğum kg zaten 2500-3000 arası benim bildiğim, anlamadığım 300 gr için mi bebek iri deniliyordu ? Sizce normal mi kg yoksa düşük mü Dr. Emin olamadım
Deletedmom2224 Ekimmeselesi 4 kilo ve üstü bebekler için iri denir sizin bebeğin kilosu gayet normal gözüküyor
haklisinesracim Ekimmeselesi 3.500 kilo bı bebeğe iri denmez ki minicik oluyolar zaten. 4 kiloya iri denir.
Ekimmeselesi @Aysunnrrr bana iri iri dedi ben muz tahin vb. Bebeğe kg aldıran şeyleri azalttım. Bugün 3300 olur dedi ben şaşırdım bayağı tek isteğim sağlıklı olması ama insan bir düşünüyor yani iri iri önden gidiyor diyordu habire
Ekimmeselesi @Deletedmom2224 bana habire iri diyodu önden gidiyor diyordu bugün ise sanki hiç iri dememiş gibi rahat rahat rahat 3300 civarı olacak dedi ben özellikle sordum iri iri diyordu acaba 4300 mü diyor diye yok 3300
Deletedmom2224 Ekimmeselesi değişik ya nasıl doktor oluyorlar anlamıyorum 3 4 hafta önde gitse kilosu tamamda gayet normal gözüküyor
Ekimmeselesi @Muallimehanim valla bana iri iri diyordu bende normal Doğum sıkıntı olur diye endişe ediyordum herhalde bi 4200-4500 arası olacak diyordum
Elifaslihan Benimde bugun 36+3 😊 en son cumartesi kontrolum vardi 2900 cikti yaklasik olarak 1 hafta onden gidiyo dedi ama iriligiyle ilgili bir sey soylemedi doktorum.
espalp Ekimmeselesi bana da aylarca iri bebek dediler şimdi normal diyorlar 36’dan beri. Sinirim çok bozuk. Ben küçük kıyafet bile almamıştım 🤦🏼♀️ Önemli olan sağlıklı olması tabii ki 🙏🏻 Sanki üç doktor beni kandırmış gibi hissediyorum
haklisinesracim Benim.bebege sürekli minyon deyip duruyodu doktor karnım da yoktu 37. Haftamda 3.200 dedi ve artık beslenmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi yemek yeme dedi bana. Doğuma hangi enerji ile giricem ben o zaman. Şimdi her yediğimde vicdan yapıyorum.
Ekimmeselesi @haklisinesracim kaç kg aldın ki yeme diyor ? Zaten Doğumda kg gidiyor emzireceksin vs. Bolca sebze meyve ye
haklisinesracim Ekimmeselesi ben almaidm 8 kilo aldım ben 39 haftadayim. Bebek minyon diyordu sürekli. Ben istahsizdim zaten. En son 37..haftamda gittiğimde ise 3.200 gram çok iri bir bebek olcak yediğine ictigine dikkat et az ye dedi bana.