Bsraermis8 Merhaba güzel anneler . Bugün kontrole gittim hiç bir sıkıntı yok şükür bebek kilosu iyi dimi sizce ? birde ben iki haftada bir çağırır diye düşündüm ama hafta da bir gel dedi . Neden erken doğumla ilgisi olabilir mi kafam karıştı kuruntu mu yapıyorum acaba
Mr1517 Bsraermis8 Bebeğinin kilosuyla alakası doktor olanüstü birşey demediyse problem yoktur canım. 33. Haftamda bende gitmiştim artık haftada bir demişti doğuma doğru yaklaşıyoruz normal bir problemle alakası yok 🥰
ilkinn Bsraermis8 34+3üm bugün kontrolüm vardı 2750 kg dedi canım. Ve beni de artık her hafta çağırdı
EbruEgemen1123 Bsraermis8 maşallah kilosu fazla geldi bana iyi yani sağlıklı olsun inşallah da bende 33+3 geçen hafta 1800 gr dedi doktorum. Valla 1 haftada 2 haftada gel demedi ben de sıkıntı olmadıkça gitmek istemiyorum. 35. Haftama randevu alıcam. Özel hastane her hafta gelsin de isteyebiliyor. Ben ilk çocuğumda 32 den sonra sıklaştırdım kontrolü ama 2 haftada bir gitmek mantıklı olan bence sıkıntı yoksa
Bsraermis8 seymakumatarnsf ayy teşekkür ederim . Ayrıca bana dediki bebeğin eşi aşağıda dedik mi sana . Bende dedim öyle birşey dememistiniz . He o zaman tmm dedi . Bende ondan mı hafta da çağırıyor diye düşündüm .
seymakumatarnsf Bsraermis8 Sanmıyorum ama olabilir de tabi. Dediğim gibi benim doktorum da beni haftada bir çağırdı. İçini ferah tut🌸
Betullmim Bsraermis8 eşi aşağıda derken ? O Doğum için önemli bir husus değil mi ben mi yanlış biliyorum arkadaşlar.
Bsraermis8 Betullmim öyle dedik mi sana dedi. Bende hayır dedim . Tamam o zaman dedi . Bende anlamadım ama aşağıda v.s demedi
Deletedmom2 Bsraermis8 doktorlar önlem amaçlı erken çağırabiliyor 33ten sonra bana iki haftada bir dedi ancak tansiyon sorunum ve plesenta yaşlanması olduğu için 3 günde bir çağırıyor artık 🤦🏻♀️ 35+4 oldum her üç günde bir nst giriyorum şuan için herşey yolunda ama tansiyon her an fırlayabilir bebeği erken alabilirim diye uyardı 37yi doldurmayı bekliyoruz hayırlısıyla 🙏🏻
Mrvee41 Bsraermis8 bunu okuyunca ben süpheye düştüm 😶 Benim oğlumda 33+0 da 2200 gramdı ve normal doğum pozisyonundaydı ama bana bida 37. Haftada çatı muaynesine gel dedi üstelik hic nstye falanda baglanmadim . Bizdemi tuhaflık 🙄🙄
Bsraermis8 Mrvee41 değişiyor doktordan doktora bence. Bana da çatı muayenesi yapmıyoruz dedi . Benimki de normal doğum pozisyonunda. Artık oluruna bıraktım bakalım ne olacak