Sahane Selam kizlar bir wey sorucam doktor bana klomen yazdi adetin 5gunu icmem lazim ben adeti 13u gece 11-12arasi oldum 13den mi saymam lazim yoksa 14 denmi? Bu ilaci icib hamile kalan varmi? Yan etkileri falan oluyormu
asyaa15 Sahane Canum ben adetimşn bitiminde başlamıstım 5 gün kullandım ve hamilr kaldım inşallah güzel haber alırsın
Lindam Sahane bende klomenle gebe kalanlardanım. Bence doktora sor o sana daha net bilgi verir. Ben kafama takılan en ufak şey için hastahaneyi arardım sonra da doktorlar görüşürdüm
sevdicek Sahane canım ilk kanaman hangi gün olduysa o günü 1. Gün sayiyosun yani 13'ü 1. Gündü bugün içmen gerekirdi ilacı.
roseee Sahane cnm ilk damlanın geldiği gün 1.günün oluyor . ben de kullandım kullanmaya devam ediyorum . en son günde 3 e çıktık yine bi sonuç alamadık adet tarihimi bekliyorum max doz uygulancak yani gğnde 4 tane
Sahane Lindam doktorumun hastasi cok oluyor gec donus falan yapiyor sinirleniyorum ondan sordum burda
Damla2557 Bende kullandım bu ay 5 gün bugün çatlatma iğnesi oldum inşallah hayırlı haberler alırız 🙏🙏🙏
Sahane Damla2557 binwallah canim bana catlatma inesi soylemedi sadece kullanmami soyledi bide benim sut hormonum yuksekdi inwallah ona sorun yapmaz ya
Sahane O zaman bu gunden icmem lazim saat 12de soylemiwdi oylen gibi 2tane inwallah Allah bu ay hepimizi sevindirir canim sevdicek o
Aynur63 Sahane cnm süt hırmonu yüksek olunca önce onu düşürmesi lazım klomen etki etmiyo o şekilde bildigim kadarıyla benim öyle olmuştu çünkü
Sahane Ondan dolati aslinda icdim viofemin iki ay doktorumu deyiwdim doktor klomen yazdi bi sorun olmaz dedi ama duwunmedende edemiyorum inwallah hepimiz icin hayirlisi olsun canim sen kac aydir evlisin
Ireml Sahane canım zaten gece olmuşsun 14 ü senin 1. Günün oluyor 14 den sayman lazım benim 4. Klomen kullanışım hep bu şekilde saydik ilk üçünde hamile kaldım ama düşük oldu bu ay kalamadım birtek ama kist yaptı bende klomen
Lindam Damla2557 onun da iki düştüğü vardı. Allah’ın izniyle olur içini ferah tut 🤗 hayırlılar elerini bekliyoruz 🌸🙏🏻