Neslihansett Arkadaşlar bebek arabası araştırmaya başladınız mı hangi markanın hangi modelini düşünüyorsunuz bir çok çeşit var karar vermek çok zor😶☺️
pyymamm Neslihansett bende arastırmaya basladım chıcoda beğendim ama yenidoğana uygun değil gibi dedi cocuklu arkadasım o yuzden hala bakmaktayım. Babyhope santana beğendim birde pierre cardin twist beğendim
minikmelegim_ Ben ilk travel sistem istiyordum kraft. Sonra dusundum ki baston almak daha mantıklı olacak. Cunku puset kismini bazi bebekler sevmiyor, durmuyor. Katlasan o ayri tasincak iskelet ayri. Sonra ana kucagi kismina gelsen yani buyuk olan, onunda katlayip taşima sıkıntisi var ayrica cocuk buyuduğunde bacaklari siğmiyor ve alt kismi canini yakar. Bu yuzden baston bebek arabasi istiyorjm. Şuan için baktiğim kraft you bebek srabasi var. Çikip araştirmadim,kisa bir sure icinde insallah cikip magazalari dolasacagim.
Mrymkerem minikmelegim_ bende kraft mee arabasını aldım.. 4 kez kullandım kimseye gerek yok kendin açıp kapıyorsun yer kaplamıyor uçağa yanına alabiliyorsun avantajları çok iyi .. travel sistemli arabalar çok kaba ve ağır oluyor
minikmelegim_ Mrymkerem cok benziyor benim duşunduğumle. Yorumunuz icin tesekkurler, fikir oldu :) memnun kalmanizda mutlu etti
Cgdem Neslihansett merhaba canım benTripper Venüs Compact aldık bu hafta canım jokerde 1000 den 600 düşmüştü bayadirda takip ediyordum zaten bi bak istersen sende
Evrmpk Bende baya araştırdım elele ranger travel sistem bebek arabasını çok tavsiye eden olmuş henüz Sivas’ta bulup canlı görebilmiş değilim varsa bu markayı bilen düşüncelerini alabilirim 😄
okyanustakibulut Neslihansett ben sanırım bunu alicam özel üretilmiş sınırlı sayıda https://www.operaistanbul.com/products/cybex-mios-bebek-arabasi-ozel-seri-jeremy-scott-wings?gclid=EAIaIQobChMIr4zj5d7V5AIVhtCyCh13cg6iEAQYASABEgLMafD_BwE