Salkm23 Kızlar selam lütfen benı aydınlatın ne yapacağımı bılmıyorum doktor bana bıraktı okb ve panık atak hastasıyım 15 haftalığım bana mısol 25 mg verdı olacak kullanmazsan da zarar kullansanda zarar dedo ımza aldı ve ılacı yazdı kullnmlımym sıZce@ napıcam ben:( ç
Akfth Kullanmazsan yasadiklarindan yasayacaklarindan bebegin etkilenecek kullansan ilac Bunlar icin bitkisel ilac diye surup veren doktorlar var acaba bikac doktora mi gitsen
ozg96 Bnde de var okb telkin etmeye çalışıyorum kullanmamak en iyisi çok kötü ü değilsen rahatsızlık anında kendini mesgul et ve bunun okb olduğunu kendine tekrarla Allah yardımcımız olsun 🙏
Cnncyn Canım geçmiş olsun bende okb hastasıydım.zaten hamilelik öncesi ilaç içiyordum.hamile kalınca bıraktım.sonra hersey güzel ilerliyordu ki 25. Haftalıkken yine kötü oldum hemde çok kötü.psikyatrı doktoruma gittim.ilaçsız savaşacağız dedi eğer olmazsa son çare yazarız dedi.savaşıp ilaçsız yendim çok şükür toparladım ama bu benim 3 hafta mı aldı.neredeyse ilaç alıp kullanacağım günlerin de oldu ama dayandım çok şükür.ama çok şükür.bitti bu süreç.şimdi 39.haftalığım 19 Eylül de doğumum var.sana tavsiyem kendine uğraş bul, kendini telkin et ve bebeğinden güç al inşallah çok daha iyi olursun🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Cnncyn Salkm23 yok benim çarpıntım olmuyordu.benim sıkıntım şeydi.stres yada canım sıkıldığında derin derin nefes almaya çalışmak arka arkaya ve tıkanıyordum.herkeste farklı farklı.tabi inşallah iyi olursunuz sİzde 🤲🏻🤲🏻🤲🏻