Loya06 Ebrucihan esenyuettayim bende ama hiç bir hastaneyi sevmedim güvenemedim bağcılara gidiyorum eray balcan ❤️ Doktorum 😊 ama acil bi durumda beylikdüzü medilife hastanesinde ali sunaya gidiyorum müthiş memnunum 😊
[silindi] Ebrucihan bende Esenyurt Bahçeşehir taraflarındayım ama ne düzgün hastane nede doktor bulabildim taaa maslağa gidiyorum
Ebrucihan Loya06 özel esencan hastanesinde Dr. Ahmet mahmutoglunu çok duydum bir çokaç kez gidenler memnunmus bende kararsızım doktor arayisindayim..
Deletedmom098 Loya06 medicanaya gidiyodum doktorumdan memnun kalmadım istinye üniversitesi medicalpark var akbatının orda esenyurta çok yakın oraya gidiyorum doktorum ceyda aydın çok memnunum
Ebrucihan [silindi] o kadar yolu boşuna gitmeyin esencan hastanesindeki bi kaç doktor ismi duydum isteseniz sizde bir araştırın orayı
Hsrt_orhn Ebrucihan Esenyurt özel Anadolu hastaneside çok harika bir doktor var “Özcan Karademir “ salı günleri orda mutlaka tavsiye ederim
Duygubelis Hsrt_orhn özcan bey doktor olarak harika bir doktor ilk kızım doğuma kadar gittim ama sırf hastane ve hemşirelerin ilgisizliği yüzünden ikinci hamilelğimde gitmedim
Nuray_Eymen Ebrucihan ben ona gidiyorum canın benim adam gerçekten çok ilgili inanılmaz da hastası var herkes çok memnun maşallah yarın da bnm doğumum var Ahmet beyden pişman olmazsın 👍
Loya06 Ebrucihan o hastane hakkında pek iyi şeyler duymadım canım etrafımda açıkçası hastaneyi direk eledim doğum anında doktor kadar ebeler hemşireler de önemli diye düşünüyorum 😊
58denizfatos60 Ebrucihan evet iyi bi doktor kızımın doktoruydu ama çok yoğun ona göre randevuyu 10 a alırsın 12 de girersin ama gerçekten iyi doktor ben ise yeni hayata gidiyorum meral hanıma çok iyi ebem tavsiye etmişti sağlık ocağındaki gayet iyi memnunum
Serenayyx Reyap hastanesinde Nereida hanıma gidiyorum kendisi son derece duyarlı ve işinde uzman bi doktor 😊
Seyma_1907 Bende mediplus hastanesinde bahar aksünger var o doktora gidiyorum. Çok hastası var yeterince ilgilenemiyor maalesef 🙄
Melek25 Ebrucihan esenyurttayım devlet hastanesinin karşısındaki özele gidiyordum ama memnun değilim hayat hastanesine gideceğim sen hangisine gidiyorsun 😊
esmaynyl Mucizem44 muayene 115 tl . Normal Doğum 2600 sezeryan 2900 . Epidural 700 . Mesai dışı Doğum olursa ekstra ücret 500