BuluttSecil Hazal69 ağır bulantılara besin olarak hiçbirşey iyi gelmez. Ben zofer kullandım. Yani orta ve hafife elma leblebi falan iyi gelir
Senazencir Hazal69 çok zor çok allah yardım etsin halsizlikten başımı kaldıramazdım. Bulantı geçirecek şeylerde kişiden kiiiye değişiyo bana soğuk salatalık ve meyvwli soda iyi geliyodu
Kadriye05 Hazal69 merhaba benimde durumum senin gibiydi suan 7 aylıgım hala aynı ama doktorum bir ilac önermişti prilam dr adı onu kullandığımda cok rahatım bir gun bile icmesem yataktan kalkcak halim olmuyor bulantı ve kusmadan dolayı .
SalihaHakanetin Hazal69 ben kullandım ilaç cnm biraz pahalıydı ama gerçekten efsaneydi ismi onzy 8 mg olması lazım ecz gidip alabilirsiniz ☺️
SalihaHakanetin Hazal69 ama kac haftalıksınız bu arada doktorunuza mutlaka danışıp alın lütfen ben sormuştum kullanmamda sakınca görmüyorum dedi
Ecemsbaby Hazal69 bana da vermişti ondan fayda etmedi doktorum zencefilli sakız veya şeker iyi gelir demişti tavsiye ederim yoksa zencefil bal karıştırın kesiyor
Simgeeee Hazal69 zofer iyi geliyor ama ağır bi ilac kullanmanı tavsiye etmiyorum canım. Kac haftalıksın bu arada?
Deletedmom0190 Hazal69 8 haftadır yoğun bir şekilde olan bulantıya son 3 haftadır zoferle ayakta durabilecek hale geldim. Ama feci derecede kabız yapıyor. Doktorunuza danışıp alın ama
Kubraaaa23 Havucu rendeleyip limon sık ye canım Allahın izniyle iyi geliyor yada mor lahanayı dene umarım iyi gelir
Simgeeee Hazal69 kanser hastalarına veriliyormus kemoterapi sonrası bulantılar için. bana hiç bir doktor yazmadı 14 haftalık olana kadar bebeğe zarar veriyor haliyle ilac sonucta. Kusmalara dayan ama kullanma bence 😶
Simgeeee kubra6495 ya benim arkadaslarım cok memnun ben riske atamadım doktorum biraz ağır dedi zaten düşük tehlikem vardı diye kullanmadım. 22 haftalık oldu halen kusuyorum kesilmedi hiç ama napalım kader 🙂