Emi Merhaba kızlar, eşim ile bi turlu anlaşamıyoruz şimdi ben size soruyorum bebek kıyafetleri ve bebek odası takımı ne zaman alınmalı?
Asu20 Emi ben biraz gece bıraktım her seyını. Ne olur ne olmaz diye. Allah korusun. 34.haftada başladık şimdı her sey hazır. Son 3 gununuz cok sukur 🙏 siz isterseniz yavastan başalayabılırsınız bakım urunlerı, kremler sampuanlar vs gıbı
Meryemyigit Emi cinsiyeti belli olduğu gibi başladım.nerdeyse doğum yapacam halen eksikler var oda takımı yarın geliyo😩yani siz erkenden başlayın bence çünkü alınacak çok şey var ancak son aya kadar tamamlanıyo
bdsglm Emi merhaba kıyafet için ufak ufak aldım her ay ama mobilyayı 7 buçuk ayımda siparis ettik hem teslimati 1 hafta 10 gun kadar sürdü hemde koku çıkması açısından şuan 8 aylık hamileyim silip sadece yerleştirmem kaldı 😊
Ultraslan40 Sen ne zaman istersen canım :) ben ilk duyduğumda almaya başladım cinsiyetini öğrenince de tam set olarak aldım ve odasını yaptım. Öyle doğru değil gibi saçmalıklara inanma batıl inanç
Emi Bebegimm_20 bdsglm Meryemyigit Asu20 tazee_annee Merhaba kızlar kusura bakmayın cevap veremedim. Hepinize çok teşekkür ediyorum eşim halen dedim dedik konusun da hatta bugün kayınvalidemle konuştum anne böyle böyle uzayan beşikler varmış diye tepkisi ne olucak diye bana diyor sağ sağlım kurtul çocuğu kucana al ondan sonra alırsınız onu diyor. 😔 ne yapıcamı bilmiyorum.
Seymanur0707 Emi oha o kadarda değil bazı insanlar eski kafalı takılma bence doğuma kadar alırsın son aylarda.
Meryemyigit Emi sıkma canını eşinle konuş kimseyi karıştırma kimseyi ilgilendirmez sen kıyafet ufak şeyleri falan hallet sonra beşiğini falan alırsınız❤️
Emi Doğmamış çocuğa dön biçilmez diyorlar bide burda nerde görülmüş bebeğe oda yapıldığı diyorlar 😔😔😔
Seymanur0707 Emi senin maddi durumun varsa hevesinde varsa kimseyi dinleme moralinide bozma demekki onlar görmemiş bebeğe oda yapıldığını falan ama doğum sonrasına kesinlikle bırakılmaz he illa herkes oda yapacak diye bişey de yok ama beşiğini v.s doğum sonrasına bırakma son ayında alırsın
Emi tazee_annee amin sağol canım evet Beyzanurlina bende öyle düşünüyorum böyle 5ay dan sonra yavaş yavaş alırız diyorum ama beni kimse anlamıyor :(((((
Beyzanurlina Emi birden yuklenmemek için 5. Aydan sonra başlanmalı yavas yavas zorlanıyo insan yoksa 😘
Seymanur0707 Emi bebek kıyafetleri v.s 24.cü haftadan itibaren azar azar alınabilir odası mobilyasıda 32-35 haftalık falan tabi erken doğum riski v.s yoksa 🤷🏼♀️
Emi Seymanur0707 canım eşimin tarafı hepsinin bebek doğduktan sonra yapma taraftarı doğduktan sonra eve gelirken bebeğime ne giydiricem acaba onu çok merak ediyorum
Seymanur0707 Emi ya sen ne takıyosun onları canım evin ayrı mı gelirin ayrı mı almaya başla azar azar gösterme hevesini kırıyolarsa ne kadarlık hamilesin
Emi 13+3 de zaten şimdi alalım demiyorum ama hani fiyat olarak kıyaslayalım derken olmaz demesi beni üzüyor sanki ben onlara hepsini şimdi alalım diyorum
Seymanur0707 Emi benim eşim açısından öyle bi sorunum yok ama insanın illaki hevesi oluyor bişeyler alalım bakalım diye bende erken olduğu için çok almak istemiyorum internetten araştırma yaparak törpülüyorum hevesimi hemde fiyat araştırması yapmış oluyorum şu an nereden ne alacağımı biliyorum mesela sadece parasını verip almak kaldı onuda son aylarda yapmayı düşünüyorum sende öyle yap istersen şimdi daha küçük olduğu için onlar daha görmüyolar karnın falan belirginleşmediği için çok idrak edemezler erkekler zaten çok ruhsuz genel olarak sen üzme kendini dediğim gibi internetten bak neyini nasıl alacağına karar ver artık büyüyünce bebeğin alacak mecbur🤗
Alisalpa Emi şuan 29+4 haftalık hamileyim. Erken doğum riskim olduğu için odasını mobilyasını anne yanı beşiğini,hastane çantalarımızı, oğlumun kıyafetlerini aldık. Bir kaç eksiğimiz kaldı hem ağırlaşmadan almak iyi 30 haftadan sonra zor olur
Emi Alisalpa bende öyle düşünüyorum canım allah benim yardımcım olsun inşallah sağ sağlım kucanıza almayı nasıp etsin rabbım