Busrakilinc Merhaba ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum beylikdüzü medilife hastanesine ayrıntılı ultrason için fiyat sordum 550₺ dediler biraz yüksek buldum, önerebileceğiniz hastaneler varmı
Hilaliko Busrakilinc Recep has doktoruna gıdıcem 11 ekimde 800 TL bakalım hayırlısıyla atlatırız ınsalalh
Seda_123 Busrakilinc Anadolu yakasındayim 250 liraya yaptırıcam yarın 😁 Kendi gittigim özelde 450 dediler bende baska bir özel buldum fiyat araştırdım en uygunuydu yaptıranlarda memnun inceleyen doktor iyiymiş herseyi anlatıyormuş
Sevcannnn Busrakilinc Busrakilinc Kıraç ta yeni hayat tıp merkezi 350 tl güneşli Erdem hastanesi 400 tl
Busrakilinc Slnyyy kadın doğum doktorları ilgili ve güleryüzlü ama ayrıntılı ultrason için dışarıdan doktor geliyormuş
Nuur2001 Bende büyükçekmecede oturuyorum gaziosmanpaşaya gittim cuma yeniden gidicem yarım kalmıştı 350 tl ödedim
Tgckync Busrakilinc fatih bezmialem hastanesi 300 tl perinatolog prof.dr. yapiyor hemde bn cok memnun kaldim gidip sekreterinden randevu almaniz gerekiyor oncesinde.
Kardanadam05072013 Busrakilinc 5 sene once hekımoglu görüntüleme merkezinde yaptırmıstım memnun kaldım fıyatı suan 300tl özel capa hastanesinde de ayrıntılı 300tl fıyatı bunlara bakabılırsınız
Smraozn12 Busrakilinc kendi hastanemde yapılmıyodu doktorum üni. Hastanesinde bitane prof doktor önerdi cok memnun kalırsın dedi fiyat 150 TL cıvarı dedi inş öyledir randevumu aldm 14ekime bakalım 🤗
MelteminKeremi Yeditepe üni bağdat cad. kampüsünde tanju bey e gittim 880 lira biraz fazla geldi ama çok ta memnun kaldım 40 45 dk falan sürdü muayenemiz