[silindi] Yello canım adete 13 gün kala gebelik belirtisi olacağını sanmıyorum.zaten beklenen adetten 14 gün oncesi yumurtlama günü olarak biliniyor ..seninki yumurtlama ağrısı olabilir.guzel ve güçlü yumurtan olmuşsa bu ağrıları yoğun hissediyor olabilirsin güzel değerlendir.rabbim nasip etsin bu ay inşallah bebiş😊
ozgens tazee_annee bende hamile kaldığımı göğüs agrısından anlarım genelde . Ucundan içine doğru bastırdığımda göğsüm acıyorsa Hamile kalmışım demektir. Ama göğsüm tamamen agrıyosa adet olucam demektir herkeste farklı belirtiler olabilir ben kendi hamileliğimi böyle fark ediyorum
[silindi] Yello adetine 13 gün varsa biraz daha bekle derim kan testi içinde erken bence biraz sabır 😊
Acoemine Yerinde olsam bu kadar kafayı takmazdım. 2 senelik evliyim 2 defa kimyasal gebelik yaşadım çok yıprandım çok kez denedim her seferinde sonuç beni üzüyodu artık kendime değil eşime üzülüyodum sürekli bi çocuğum olsun diyodu. Son bi kaç aydır olursa olur olmazsa takdiri ilahidir dedim salladım durdum. Salladım derken öylede değil yumurtalama günümü takip ediyordum hala. Adet günümü dört gözle bekliyodum. O gün geldi ve olmadım şuan 2nci ayımı bitirdim 3 aylık hamileyim. Demem o ki ne kadar kafana takıp üstüne durursan o kadar olmuyor.
Betulsna Acoemine Hikayen benimkiyle tıpa tıp aynı biliyor musun😊 Bnde yeni bu ay ovulasyonla takibe başladım umarım Rabbim bana da o sevinci yaşatır. Bende 2 kimyasal yaşantım üzerinden 3 ay geçti hatta çok kafama taktım ama artık takmıyorum Takdiri İlahi🙏🏻
Aykam123 Acoemine hakkaten oğle ya, ben de iki ay sürekli takip etdim. Artıq olmaz dedim, doktora gidicekdim hatta. Tedavi için. Zaten anneme de aradığımda ki,doktor lazım bana (annem hastanede çalışıyor) annem tedavi için sanmışdı)))))
Acoemine Betulsna Ben en son ekim ayında düşük yaptım hiç umudum yok derken oldu Allah büyüktür. İnşallah sende yaşarsın inşallah kucağın boş kalmaz ❤
[silindi] Betulsna canım hamile kala biliyorsun neguzl işte kafana takmaya değmez bence ,😁😁hayatını yasa olacaktır ergec
[silindi] Canım.bende şuan iki senedir boş yere uzulmusum bosyere hayatımı kendime ..herşeyin bir zamanı varmış ,bebeğimin gelme zamanida.rabbim o zaman geldiğinde veriyor.bunlarin hepsi bir imtihan ve biz sabırla imtihanimizn bitmesini beklemek zorundayız.rabbim.kimseyi kimseye heveslendirmez,vermeyeceği şeyinde hayalini kurdurmaz Ergenç verir.,edilen herduanin bir karşılığı var.sabredin ve bekleyin..umudunuzu yitirmeyin..😊
Deletedmom00170 ama adetinin gecikmesini bekle en iyisi yoksa üzülürsün sonra canım ama @Melike37 hamilelik var diyorsa bence onu dinle test yap ben de onun dediği gibi dedim
[silindi] Yello canım üst üste yumurtlamista.olabilirsin.bu arada gebelikte olabilir ,ins hamissindir😁😁