hulya_1919 İyi akşamlar kızlar adetime 10 gün var buğün deneme amaçlı ovülasyon yaptım ilk baş silikti aradan rahat bi yarim saat geçmiştir 2.çizgi koyulaşmış bu normalmi yoksa dikkate almamalımıyım 10 dakkaya geçtiği için
vuslatim34 hulya_1919 evet canım dikkate alma.Bende bu ay ovulasyon denedim 3 gün önce yumurtladım.2 gün boyunca ilk beş dakikada kopkoyu oldu sonraki gün silik oldu .Yani 10dk dan sonrası önemli değil.
3melekannesi hulya_1919 benim 5 günüm var hamileyim elimde ovülasyon vardı yaptım akşam anında çıktı t çizgiside yumurtlamadaki gbi oldu yani
Sinemksk hulya_1919 ovulasyon adetten itibaren 14.günde gerçekleşir adetinize on gün varsa düzenli adet görüyodanız yumurtlamanız geçmiş inşallah gebe kalmışsınızdır bunun içinde adetinizin geçmesini bekleyin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
derinmavi evet ben de bunu merak ediyorum. ovülasyonla takip eden bir hamile arkadaşımız resim koysa keşke, kaçıncı gün koyulaşmaya başladı ovülasyon acaba?
3melekannesi hulya_1919 ben 7 gün kala çok silik gördüm bu sabah tekrarladım yani 5 gün kala koyulaşmış biraz daha 2 gün sonra yine yapcam cumada kan vericem inşallah değerin yükselmesini bekliyorum☺️
Leylasnsy Merhaba kızlar. Bu hafta adet haftam ve içime bi şüphe düştü ovülasyonda gebelik baktım iki çizğide koyu çıktı. Sizce sevinmelimiyim🥰
3melekannesi hulya_1919 canım hamile olduğumu öğrendim ben 2 gün önce ovü. Testi vardu elimde fazladan duyduğum için deniyim dedim varsa sende yap 😊