Ftmnr0203 11+2 haftalığız 2 günden beri göbeğim yokken baya bir çıktı bu gaz mı yavaş yavaş büyüyor mu ? Yaşayan oldu mu hiç bilgi verir misiniz ?
Sermec Ftmnr0203 bence gaz canım ben 11+5 haftalık hamıleyım 46 kiloyum bende bıraz göbek cıktı ama bence bu gazdır daha bebek kac gr kı 🤗
Terspektif Ftmnr0203 ikisi de olabilir onu zamanla anlarsın canım ama bebekte olabilir yani herkes aynı olacak diye bişey yok sonuçta bu konuda ki 11+ dediğin 12 haftalık oluyorsun ve bence çıkması çok normal artık
gezentianne Ftmnr0203 göbeğinizi içinize çekmeye çalışın,çekebiliyorsanız şişkinliktir çekemiyorsanız hamiş karnınız erken çıkmıştır ☺️
Ftmnr0203 Kumru_ Uygulamada bu gün için öyle yazmış bende merak ettim 2 gündür böyleyim ve hiç gaz sorunum da yok çok şükür aklıma takıldı 😊
Ozgdnc Valla 14+1 iz. 11.haftadan beri kocaman göbeğim var eğer bu gazsa kışın doğalgaz faturası az gelcek demektir 😅 tabi ben ikiz bebek bekliyorum o yüzden de erken çıkmış olabilir ama baya baya 6 aylık göbek var bende
Sermec Ozgdnc yanı su an bende olan gaz degıl bebek mı ne bıleyım herkes gazdır göbek bu haftalarda cıkmaz diyince ben de gazdır dedım eger bu cıkan gaz degıl bebekse cok mutlu oldum 🤗
Ozgdnc Sermec tamamen senin vücut yapımla alakalı aslında benim ablam 3 çocuğunda da doğuma 4-5 aylık gibi gobekle gitmişti iç karnı genişti benim 11.haftadan beri kocaman ve günden güne de büyüyen bir karnım var 9.ayimi düşünemiyorum bile 🙄
Ftmnr0203 Terspektif Zayıf biriyim ve gaz sorunu önceden yaşadığım için sürekli biliyorum gaz a benzetemedim bir de yaşayan var diye sizlerede sormak istedim teşekkür ederim bilgine 😊❤
Sermec Ozgdnc anladım cnm 46 kiloyum su an göbek var bellı bır sekilde ama gazdan mı bebekten mı bilemedim 🙂