Agapizoi Kizlar surekli tekrarlayan yogun bir mantar ve idrar yolu enfeksiyonum var 21.haftada antibiyotik kullanmistim simdi de vajinal tablet verdi doktor ve Lokosit, PDW(yuksek), Eritrosit,hemoglobin, hematokrit, lenfosit (dusuk) degerlerimde anormallikler cikti googlelayinca da sacma sapan korkutan yazilar var neyse ayni durumda olan varsa yazsin konusalim bir de cok aptal bir soru ilk hamileligim bu vajinal tableti normaldeki gibi gidebildigi kadar dipte birakarak mi kullanioruz cocuga keseye bise olmaz dimi (anatomi yerlerde su an) 🙈🙈 opuyorum sizi
Fatmanzmgl Bndede var enfksiyon Mixoul fitil kullniodum dun bitti smdi baska bi fitil kullnacm korkma kullan asl kullnamszsna sknti itebldgin kadr it ve ayaga kalkma enaz yarm saat
Mervesnck Yatmadan hemen once yap canim cunku cidden cikma yapiyor 😂 benimde enfeksyonum yuksek cikti donaxyl kullaniyorum ite bildigin kadar it kimildama uyu direk canim hepimiz icin gecmis olsun 🥰🥰🥰
Agapizoi Mervesnck sana da gecmis olsun cnm valla yatmadan yapiorumda cok tuvaletim gelio surekli tuvaletim gelio kimildamiyim diye tutuorum tutmakta zararli ztn enfeksiyon var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Neyse artik oldugu kadar