Ayserkan Arslande ben medicalpark ta türkan hocaya gidiyorum gayet ilgili ama dünya hastanesinde halit mi halil mi onu da çok methettiler ama gidemedim.
Arslande Mevaa gh2019 Ben kadın doğumda erkek doktorlardan daha cok memnun kaldım önceki sağlık deneyimlerimde o nedenle kadın doktor pek düşünmüyorum. Midyatta yaşıyorum ilk hamileliğim ve doğum için batman ı önerdiler sağlık testleri ilgilenme vs. den dolayı
gh2019 Dünya hastanesindeki doktorlar hakkında bilgisi olan var mı? Medicalparktan çok memnun değilim açıkcası ama çok doktor ve hastane tercih hakkımız yok.
[silindi] gh2019dünya hast halil bey var adanalı dr. bende araştırıyorum uzun zamandır bi kere ona gittim güzel bi izlenim bıraktı işini ciddiyetle yapan birisi onunla devam etmeyi düşünüyorum,
[silindi] Ayserkan türkan hanımdan memnun kalmadık biz toksaplazma var dedi sonra devlete gitik yok tekrar dr hanıma söyleyince bizim laboratuarımızda bazen böyle şeyler olabiliyor dedi bi daha gitmedim
gh2019 [silindi] çok şaşırdım Türkan hanımın böyle demesine ben de Türkan hanıma gidiyorum en başından beri.
Arslande [silindi] doktor seçimi önemli birde gebelikte hassas konularda yanılınca doktor insan daha çok hassaslasıyor