busraemrahertuhrul 37.haftaya giriyorum yarın bi süredir ara ara aşırı derecede kaşıntı tutuyor beni karnım çok kaşınıyor yağlıyorum filan çatlağım olmadı şuana kadar çok şükür ama bazen çok kaşınıyorum
Ruken busraemrahertuhrul hem de ne kaşıntı 😀 çok çok zor kaşıntı ile baş etmek. Doktorum bir yağ vermişti sabah akşam onu kullanıyordum biraz olsun rahatlatıyordu. Ama tavsiyem kaşımayın kaşıdıkça daha çok kaşınır ve iz yapar Doğum sonrası. Çok dayanamazsanız avuç içinizle ovun 👍🏻
Skrnslmn busraemrahertuhrul 38+1 haftalığız 35 e kadar bir çatlak bile yoktu sonradan kaşıntısız çatlamalar başladı göbek altları, yanlarım, bacaklarımın üst kısmı fena çatladı Sürekli nemlendirmeme rağmen son zamanlar kaşınıyo şuan bile kaşınıyor 😄
Thesra busraemrahertuhrul Ne yapsan geçmiyo o kaşıntı hatta ben doğum yaptım yarın 3 hafta olcak allahın izniyle hala felaket derecede kaşınıyo😂😂
Sebosss busraemrahertuhrul ne kaşıntı hem de yaa ölüyorum resmen iki gündür bende 37+2yim 35.haftaya kadar karnimda çatlak falan yoktu sonra göbek deliğinden alt tarafı çatlamış iki gündür de feci halde kaşınıyor valla kasiyorum bazen o kadar kötü oluyor ki suyla islatiyorum karnımı catlamisim zaten diye çok zorda kalınca kasiyorum doğum yaklaştıkça karın daha da geriliyor o yüzden kaşıntı arttı sanırım Allah yardımcımız olsun dayanma gücü versin valla çok tatlı tatlı kaşınıyor çünkü😍😍
Oznur busraemrahertuhrul 38 haftama kadar bir tane çatlağım yoktu şuan 39+1 haftalık hamileyim karnımda tren yolu oluştu resmen kıpkırmızı bir günde çatır çutur çatladım kaşınmaya gelince deli gibi kaşındım😔
Tugce0902 busraemrahertuhrul bende 37+5 gunluk hamileyim 37. Haftaya girdigimden beri surekli kasiniyor soguk su ile bol bol yikayin ve ovalayin oyle rahatlarsiniz biraz
Aysealty busraemrahertuhrul ben 32.haftamdayım karnım kasınmaya basladı bende catlıcak sanırım diyodum😕normaldede cok kurudur cildim nemlendirmeyle alakası yok mu o zaman?
Ilkyaz Bende 37 haftaligim catlagim hiç olmadı şükür ama göbek çevrem özellikle yanlarim bacaklarım bile kaşınıyor. Surekli zeytinyağı sürüyorum.