Musel Kızlar en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum tiksiniyorum resmen hamileliğe yormak istemiyorum ama midem bulanıyo geçiyo tekrar başlıyor değilimdir diyorum fakat adetime 3-4 gün var benim adetime yakın akıntım başlardı göğüslerim ağrırdı hiçbiri yok 😭😭😭😒😒
Deletedmom00170 Musel kuzum Hamile olmak istiyor musun istemiyor musun ben anlamadım ama Olabilir test yap yoksa da zaten yapcak birsey yok
Loya06 Musel canım eğer hamilelik çok istiyosan beyin olarak vucudun oyun oynayabilir bana da çok oluyodu 😊 inşallah istediğin şey ne ise o olur ❤️❤️
Ladygirl Musel benimde adetime yakın akıntım yok tam tersi iştahım arttı göğüsler şiş acıyor. Adete 1 hafta var.
Musel Deletedmom00170 istiyorumm tabikide 14 aydır korunmuyorum ama her ay böyle ümitlendiğim için şuan hamileyim kesin diyipte hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Musel Loya06 evet o yüzden fazla hamileliğe yormak istemiyorum bide işin kötü tarafı ovülasyon testi sipariş verdim 20 tane gebeysem onları napcam onu düşünüyorum😂😂😂😂
Musel Deletedmom00170 inşallah sizde bende istyen herkeste en kısa zamanda o müjdeli haberi alırız ♥️