Melisyasar Kızlar merhaba benim tsh değerlerim 5.49 cıktı bugün doktora gittim ultrasyon çekindim kan aldılar. Kadın doğuma gttim folik asit verdi. Bu süreci yaşayanlar varmı ??
ggulsahh78 Melisyasar ben yaşadım değil 5 değil 10 tam 100 cokti değerim 100 üstü hatta..Doktor sen nasıl hamile kalabildin dedi..Tedavi uygulandı ilacın dozu artırıldı tiroit ilacı levetiron 2 hafta içinde 0 kusure düstü şuan 16+3
Musel Melisyasar folik asit nasıl veriyo troid ilacı vermesi lazım ben gebe değilim ama istediğim için gebe kalmayı bana değerlerim düşsün diye ilaç verdi troid ilacı sanada vermesi lazm
Beyzaercan Melisyasar aynı benimde böyle çıktı hap kullanıyorum sabahları aç karnıma .1 ay kullan grl dedi
Mr1517 Melisyasar Bendede çıktı troid ilaç kullanıyorum sabahları aç karnına canım 25 mg doğumdan sonra bakılıcam bakalım gebelikte oldu bendede
Busra_2308 Benim doktorum da 3.50 normal değer ama biz hamilelerde 2.50 olmasını normal kabul ediyoruz bir şey olacağından değil ama dahiliyeye görün dedi. Sakıncası ne anlamadım ama
Nurayuzun Busra_2308 yüksekliği bebeğin zekası sahil çok şey etkilio hamile değilsen hamile kalmanızı bile etkiler
fatma8906 Benimde değerim en baştan beri 4 lerde. 3 altı olcak çocuğun zekasını etkiliyor dediler bu haftada.ilacin dozunu artırdı 32. Haftadayım 3 altına düşer mi
Melisyasar Beyzaercan banada verecek galina büyük ihtimal ultrason cekjndum bugün kan aldılar. Kadın doğuma gttim anlattım folik asit verdi ama başlamadım endokirin doktoru sonuç verene kadar
mnli Melisyasar troid ilacı vermesi lazım benim de başlarda yüksek çıkmıştı 2.5 altına düşene kadar 1 ay ilaç kullandım
sdsd Melisyasar folik asit bebek düşündüğünüz içindir, gebelikten 3 ay öncesi kullanmak lazım, düşük riskini azaltıyor, gebelıktede ilk 12 hafta kullanıyorsunuz,
Beyzaercan Melisyasar beni kendi doktorum dahiliyeye gönderdi dahiliye yazdı ilacı . Folik asit te iyot olduğu için troidi tetikliyormuş ben bıraktım yani doktorum bıraktırdı
Zeynepyesim Melisyasar korkma canim endokrin doktoruna görün hapla yükseltir bi iki hafta kalmaz düzelir benmde oyleydi dereotu ye bide sabah ac karna faydasi oluyor