Tugbaevrankaya Evet hanımlar bizim son 19 günümüz kaldı ve bebeğim baş aşağı dönmüş ben Gebzede Fatih Devlet Hastanesine gidiyorum doktorum Ayhan Türkmen ama henüz çatı muanesi olmadım sizler kaçıncı haftada oldunuz ? 37+2 haftalığız şuan
Essenn Tugbaevrankaya 37+5 im canım bende doktorum 36+1 de yaptı çatı muayenemi açıklığım var Perşembe tekrar gidicem ağrılarım çok fazla arttı bakalım ne diyecek ☺️
Kleopatra Tugbaevrankaya bizim son 10 gün doktor bugün nst istedi az bişi sancı çıkmıştı ama çatı muayenesi yapmadı belim karnımın alt kısmına çok ağrı giriyor
Irem19 Tugbaevrankaya Bende 37+2 haftalık gebeyim günümüzde aynı ben 3 kere oldum bir kaç kere enfeksiyondan dolayı sancılandığım için doktorum her seferinde baktı ben sıkıntı yaşamadım catı muanesi zaten allttan eliyle bakıyor saniye bile sürmüyor.
Tugbaevrankaya Essenn hayırlısı olur inşallah canım sağlıcakla alalım kucaklarimiza hangi hastane ve doktora gidiyorsun
Tugbaevrankaya Irem19 benimki hiç bakmadı bir defa sandım çıktı acil de alttan baktılar oda açıklığa çatı muanesi yapılmadı açıklığa bakarken ebe çok canımı yaktı zaten sinir olmuştum
Zeynepburak Tugbaevrankaya bende 37+2 yim canım banada doktorum 37 yada 38 de çatı muayenesi yapicagini söyledi ama bakalım yarın kontrole gidicez artık ne derse