Asli0611 Merhabalar. Süleymaniye kadın doğum hastanesinde doğuracağım en korktuğum şey 3 5 kişi ile aynı oda da kalmak daha önce burada doğum yapıp özel oda tutan var mı? Süslemelere izin veriliyor mu??
Cigdem07 Asli0611 Canım hastane özelse herkesin odası tek kişilik oluyormuş bende öyle düşünmüştüm ☺️ Ama tek kişilikmiş özel olduğu için
Cnsakf Asli0611 ben kontrole gidiyordum oraya çokta memnundum ama doğum yapan kişilerin yakınlarından odaların 3 kişilik olduğunu öğrendim. Oyüzden vazgeçtim orda doğum yapmaktan
Cigdem07 Cnsakf Devlet için duyduguma göre biraz kalabalık bi odaları oluyo inşallah istediğin gibi olur 👍
Asli0611 Cnsakf belli ücret karşılığında birçok devlet hastanesinde tek kişilik odaya çıkılabiliyor diye duydum ama süleymaniyede öyle mi acaba merak ettim
Cnsakf Asli0611 sanmam yanlış anlaşılmasın ama suriyeli dolu. O kadar kalabalık içinde ücretle oda vereceklerini sanmıyorum. Muayeneye bile Zor yetişiyorlar
Muhammed3 Evet var benim görümcem var hastane de çalışan bir akrabamız var onun sayesinde özel tek kişilik oda ayarladı hastanede tanıdık yada bir porsenel ayarlarsan daha kolay olur