Baharkrgc Kızlar merhaba allah izin verirse inşallah bi oğlumuz olacak ama isim konusunda hala kararsızım aklımızda iki isim var DORUK ve MİRZA sizce hangisi ☺️
Baharkrgc Kismetmira Mirza ali istiyodum en başından beri aslında ama çevrem pek sevmedi mirza ismini o yüzden ikinci bi isim düşünmeye başladık oda doruk oldu ☺️
saka36 Mirza son dönemlerde dizilerle popüler olan bir isim ve bence çok kro ( lütfen kimse kızmasın şahsi fikrim) . Ama doruk ne kadar asil bir isim. Bence Doruk 🌸
SuleDoruk Baharkrgc doruklar çok çoook hareketli oluyor. Aynı zamanda da çok zeki. Gerçekten isimlerinin anlamını taşıyorlar. Benim oğlumun adı da Doruk. Ve tüm hislerini en uç noktalar ds yaşıyor. Gördüğün tüm doruklar da aynı
SuleDoruk Baharkrgc ikinci hareketli bir çocuğu kaldırabilecekseniz koyun tabi😅 İsmi çook seviyorum ama ben doruktan sonra 9 yıl yapamadım başka bir çocuk 😂😂 şimdi hamileyim 😁
Baharkrgc SuleDoruk Ahahahha hadi ya benim kızım da çok yaramaz ama galiba doruk isminden vazgeçemicem nanayı yesem de😂