H_minsna NeslisahGamze İnşallah canım ilk gün avucumun içinde kaydığını karıncalandıgını hissettim 2 gundur de tekmelerini çok net hissediyorum 😍 küçük yavrum daha çok uzun sürmüyor ama günde 10 tekmesi bile yetiyor bana💞
Naze2151 NeslisahGamze 30. Haftamda bile hissedemedigim olmuştu sakin telaşlanma:) biraz daha büyüyünce kıpır kıpır oluyorlar
NeslisahGamze Prettymomy banada bugün birçok kişi hissetmen gerekirdi diyince bende size sormak istedim😊 iyki yazmışım içim rahatladı gerçekten teşekkürler
Busraae NeslisahGamze bende 19 haftalıgım cok az hissediyorum canım hatta doktorum 28.haftaya kadar hissetmeyen bile var takma kafana dedi ama insan hissedince rahatlıyor ya 😊
Hilal_Rasim Gulfem07 yani sadece bu iki gundur sanki karnimda balon patlar gibi bisey hissediyorum bebekmi emin olamiyorum
Gulfem07 Hilal_Rasim uzanın ayaklarınızı az yukseltin.Karninizi inceleyin oynuyor baya baya :)vuruyor
Busraae Hilal_Rasim bende aynı seninki gibi hissediyorum canım 19 haftalıgım bebek dedi doktorum sordum da 😊 bebektir yani
NeslisahGamze Nisannasell ben senden bir hafta gerideyim, hissedersem yazacağım sana normalmiş ama herkes öyle diyor hele ki ilk gebelikse 22 haftaya kadar normal diyorlar
Serpilsaltikalp NeslisahGamze 23. Haftadayım. İkinci gebeliğim olmasına rağmen sadece uzanırken hissediyorum. Hala tekme gibi değil. Kıpırdanma gibi. İlk 20. Haftada hissettim.
Merveltnts ilaydakani çok teşekkür ederim ☺️ İçim rahtladı ki zaten akşam kıpırtı hissettim 😅kuruntu yapıyorum.
Merve5467 Merveltnts bende sabah ve aksamlari olmak üzere hareket hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum 19.haftadayim.
Birmucize NeslisahGamze ya hareketleri hissetmiyorum diyince 35 haftalık falan sandım endişelenmen için daha çok erken ben 21 de daha yeni yeni hissetmiştim. İçinde sıkıntı varsı sağlık ocağına git kalp atışını dinle
Happymamizmir Bebeğin anne karnındaki hareketleri anne adayı tarafından artık hissedilmeye başlanmaktadır. 9. Haftadayız 🙄 Uygulamada böyle bir şey yazıyor doğruluk payı yok🙄