Rabiayyyy Önceki gün yaptırdım ama burda bi bloğda okudum bebekte ruhsal psikolojik dikkat eksikliği riskleri oluyormuş araştıran bilen var mı lütfen rahatlatın beni😓😓😓😢😢
Eda0606 Rabiayyyy bende geçen gün yaptırdım, görümcem çocuk doktoru, öyle bişey olsaydı muhakak söylerdi. Hiç sanmıyorum, inanma canım böyle şeylere Allahın dediği olur
Kerem_alyadua Rabiayyyy bende yaptrmıstm oğlum 5 yasında masallah cok akıllı bir yan etkisini görmedim ben
Yigido Rabiayyyy bende dun yaptirdim sadece agrim oldu ama oda geçti vururken oluyor agri ama bebege etkisi oluyormu bilmiyorum simdi bende tereddut ettim
Rabiayyyy Eda0606 öyle tabiiki.. çocuğumuz için yaptırdık ama onları okuyunca vicdan azabı çektim zarar mı verdim diye teşekkür ederim
Happy12 Rabiayyyy tamam canım bnde bu konuyu doktorumla konuşmam gerek benim riskli gebelikte her ihtimale karsı vuracaktı doktorum
Rabiayyyy Happy12 evet evet yatmak şart değil bu iğne için ha sancın falan olursa zaten yatırıyorlar 😊
Happy12 Rabiayyyy anladım canım teşekkür ederim anlattığın için ama benm riskli gebelik yatırr mı acaba
Yasmncm Rabiayyyy benim gorumcemde gebelik kolestazı vardı iğne vuruldu su an cok mutlu bir bebek. Hiç korkmayın
Rabiayyyy Happy12 biz bugün 33 olduk Bebek baskımyapmaya başladı aşağı inmiş nst de sancı olmayınca yatırmadılar ipneyi Yaptırdım Happy12