Bebekveannesi Fasulyem22 benimde aralık başı nasipse. Ben hep uzun kollu ayaklı tulumlar aldım içine yarım kollu yada askılı zıbın aldım. Çok soğuk olduğunda yelek giydiririm dedim. Zaten evler sıcak artık.
Fasulyem22 Srnkrbrn evet port bebeği cıkartıcak sanırım muslin örtü de adeti azalacak teşekkür ederim 🤗🤗
Srnkrbrn Fasulyem22 rica ederim kuzum bende tamamladım da teecihe baglı olarak dediğim gibi 3 müslim örtüm var alırsam bi tane daha alıcam bide babynest arastırıyorum uygun aklıma yatan olursa onu alıcam salonda vs yatarken kullanmak için m
Bebekgeliyor Fasulyem22 canım 15 tane zıbın hiçte fazla degil cunku kaka gecebiliyor terleyebiliyor çok gerekli birsey zibin ben babynest almadım ama keske alsaymisim suan arkadasim kullaniyor ve cok memnun gaz sancisinda falan da sakinlesiyormus ona yattiginda
Fasulyem22 Bebekgeliyor teşekkürler dikkate alacağım yani zibinelimin altında He o olsun istiyorum açıkçası terlemesi pisletmesi falan her gün iki kez değiştireceğimi düşünüyorum acikcasi
Elif28 Fasulyem22 kac bedensiniz korse owli var bende 120 tl ye e bebekten aldim 2 3 kere anca taktım. Duruyor öyle 50 60 tl ye verebilirim size
Srnkrbrn Elif28 sen neden memnun kalmadın canım bende alıcam biliyorum owli korseyi eger arkadas almassa 75 kiloyum suan 55 tim
Fasulyem22 Bebekveannesi evet bende sıfır kollu zıbın üzerine uzun kollu body yada uzun kollu tulum düşünüyorum en fazla üzerine yelek zaten bebeklerin ter bezleri oluşmamış oluyormuş bu yüzden sıcakta bunalıyorlarmış
gezentianne Fasulyem22 Bence 15 zıbın çok 5-7 tane kullanırsınız küçülür hemen. hediye de gelir, Şapka eldiven de zaten hastane cıkısı setinde oluyor fazla almayın 2 ayda büyüyecek
Elite Biberon ıstıcısı, kamera, göz burun damlası, mırıldayan ayıcık, sudokrem, buharlı pişirici bnm bgn yaptığım listede olup burda olmayanlardan aklıma gelenler..