Cigdem07 Badevehande Valla inan onu bende bilmiyorum arkadaşda hamile benim normal istiyo cocuk cıktıgı andan sonra ağrı felan yok diyor . Bide suni sancı vermişler ona 2. Cocugunu bekliyo bide 😁 valla hayranım cesaretlerine 😎
Badevehande Cigdem07 kaynanamla annem doğuramazsın dikişlerin iyileşmez yok tuvalete gidemezsin mikrop kaparsın diye diye sezeryan edecek zaten beni 😂 seçme şansı bırakmıyor ki sevgili annelerim🤦🏻♀️😂
Busimss Ayse_okyel haklısın sağlık herşeyden önemli canım. Çok geçmiş olsun baban nasıl şimdi ? Kıyamam sana ben.
Ayse_okyel Busimss yanındayım işte ne olsun şükür daha iyi geçen ay anju oldu yine olacak sanırım . Yine de çok şükür .
Cigdem07 Badevehande Hahaha 😁 sen nasıl istiyosan öyle yap kuzum acıyı da tatlıyıda biz çekiyoruz ☺️ Allah yardımcımız olsun 🙏🙏
Ayse_okyel Blackkcat okuma sorunumuz olduğu gerçeği çıktı . Zira başlık ile ilişkilendirip son sayımlar yapıldı . 😂 evet biz daha aday adayı olmaya çalışıyoruz . Olsun onlarda burada sohbet ediyorlar artık ok yaydan çıktı 😂
Blackkcat Ayse_okyel canım hayat işte bazılarımızın sınavı oluyor Allahım sabır versin inşallah çok üzüldüm çok taze acıların🥺
Ayse_okyel Blackkcat aynen arka arkaya geldi. Zor oluyor geçmeyecek ama bir gün azalacak bu duygular biliyorum . 🙏
Tugce1634 Busimss amin canım,hepimiz için hayırlısı:) daha çok korku hissediyorum.nasıl emzirip besleyebilcem diye.meme uçlarım yok gibi,meme desen bi yudum:)) artık hayırlısı
Blackkcat Ayse_okyel inşallah canım yaralarını saracak zaman inşallah bu zaman zarfında bir evladın daha olur🤲🏻Benim kızımda 13 yaşında:)
Blackkcat Ayse_okyel olsun olsun onları okumakta sarıyor😁Bütün hamişlerde hayırlısıyla bi avazda doğursunlar inşallah,isteyenlere de en yakın zamanda Rabbim versin inşallah💜
Busraoz Ayse_okyel Evet herkes başka bir şey için gün sayıyor. Başlık bayağı doğum muhabbetine gitmiş😌 İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda Allah size ve isteyen herkese nasip eder🙏🏻❤️ Bu arada çok geçmiş olsun 🙏🏻
2melek_1prens Badevehande o an eşine ağzına geleni saydiriyorsun Bi güzel sonra kıvrana kıvrana o muhteşem sancıyı çekerken Bi daha ölsem çocuk yapmam diyorsun. Valla korkutmak gibi olmasın ben çok çektim sancıyı 12 saat sürdü Bi de suni sancıydi