Melike37 Deletedmom00170kuzum dıyorum ya bazen sılık bazen koyu bazende boş çıkacak yeterkı o tek cıgı cıksın bpzuk olan kasetlerde tek cızgı bıle cıkmıyor sabırlı ol gec bulabılırsın kuzum kuzenım 55. Gun buldu ben 24 az dur 🤔
Melike37 Deletedmom00170 gördüm kuzum dediğim gıbı bazen sılik bazen boş görebılırsın yeterkı o tek cızgıde cıksınkı bozuk olmadıgını bılelım kuzum
Melike37 Deletedmom00170 doğru kuzum bozuk olsa bomboş çıkar senın tek cızgı cıkıyor yumurtlama olmadıgında boş sılık vede yumurtlamaya benzer gıbı koyuda cıkabılıyor https://hizliresim.com/JVBq2J Bak bendekı boşlara ve yumurtlama olcak gıbı koyulara normal yanı kuzım
Blackkcat Deletedmom00170 henüz başlamamış canım benim ben sana ne dedim stres yok sakince bekle düşünüp kurma,bu iş bile beyinde bitiyor yumurtlama elbet göreceksin henüz yok ama elbet gelecek💜
Senyy Deletedmom00170 canım daha yeni bitti adetin biraz bekle derim mesela benim geçen ay adetin 11.gün yumurtlama oldu bugün 8. birazdan yapıcam hatta atıcam buraya
Senyy Deletedmom00170 her ay farklı günlerde yumurtlama olabilir onu bilemeyiz sabırla beklicez tatlım 💜