Arzuozlem oncelikle gecmis olsun. Sirf korunmak istemedigim icin kendim 6 haftalik dusuk yaptim kurtajda korunmak zorunsa oldugumu biliyordum. Doktor buna ragmen 3 ay korun dedi iyice arastirdim ben kendim dusuk yaptirdigim icin psikolojik olarak korun dedigi kanaatine vardim. Bu arada kendi doktorum tatildeydi baska doktor soyledi. Kontrol etti bi problem yok ama 3 ay korunmani oneririm. Ben korunmadim cok sukur simdi hamileyim yeniden. Gecen hafta oldugunu kanda ogrendim hemen doktoruma mesaj attim acilen gel dedi. Gittim bakti kontrol etti rahmi ultrasonla bi sorun gorunmuyor ilaclar basladi hemen sıkı tutalim dedi. Korktum bisey der diye isteyerek yaptim diyemedim ama zarari olur mu dedim. Kendin dusuk yaptigin icin olmaz ama kurtaj olsaydin problem olurdu dedi. Simdi progestanlar kan sulandiricilar vitaminler. Nasipse yarin keseyi gormeye gidecegim. Rabbim insallah yerini doldursun istiyorsan ama benim olmasaydi axet olunca gidip bi kan verip sorun olur mu beklemesem diye sorayim diyordum. Sende kurtaj oldugun icin en azindan ilk adetinde 40 gun sonra oluyor ortalama git bi konus kan ver durumuna baktir rahmin ona gore yol al derim ben. Cunki sorun varsa vijdan azabi daha cok cekersin